Suport TV de perete A+ SPB221, reglabil, 13″-42″, Negru

Suport TV de perete A+ SPB221, reglabil, 13″-42″, Negru este un produs fabricat din material de cea mai buna calitate. Datorita profilului plat acest suport pentru TV asigura un design interior modern prin care se economiseste spatiu.

Suportul TV reglabil este compatibil cu televizoare LED, 3D LED, LCD si plasma TV. Cadrul confectionat din otel solid si rezistent sustine in siguranta televizorul.

Instalarea este foarte usoara si nu necesita cunostinte tehnice temeinice, iar standardul VESA il face compatibil cu toate marcile de televizoare. Suportul este reglabil, este special pentru televizor, diagonaa maxima pe care o suporta este de 42 inch ”106cm”, diagonala minima este de 13 inchi ” 33cm”, greutatea este de 30kg.

Inclinarea orizontala este de +/- 90 grade, inclinare verticala – 12 grade, inclinare verticala +8 grade. Suportul va trebui montat pe perete.

Vezi mai multe oferte AICI.

Este imposibil daca televizorul se incadreaza in dimensiunile de mai sus sa nu se potriveasca pe acest suport. Culoarea suportului este negru, deci se va asorta cu orice tip de mobila din incapere.

Acest suport de perete iti va fi de ajutor atunci cand nu vei avea posibiitatea sa asezi un televizor in incapere, asa vei castiga spatiul pe care acesta va sta asezat.

Mai jos vei avea schita suportului detaliata.

Pretul este AICI.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Grade de inclinatie

10.0/10

PRO

  • Foarte rezistent.
  • Usor de montat.
  • Schita este pe intelesul tuturor.
  • Suporta televizorul fara probleme.
  • Gaurile snt reglabile.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.