Bucatarie Zebra 2.6 metri MDF gri frezare dungi

Bucatarie Zebra 2.6 metri MDF gri frezare dungi este un set de bucatarie cu un aspect foarte cautat, foarte la moda, deoarece culoarea este una calda, ce merge asortata cu o gama variata de culori si de modele de faianta. Mobila de bucatarie nu este un produs pe care il cumparam foarte des de aceea este o achizitie importanta pentru familie si casa. Din aceste motive trebuie o atentie speciala la nevoi, la calitate si la aspect.
Bucataria Zebra este realizata materiale de calitate, construita sa fie foarte rezistenta, stabila iar blaturile, usile sunt facute astfel incat cat perfect la imbinari pentru o asamblare foarte usoara.
Blaturile sunt realizate din PAL melaminat alb cu grosimea de 16 mm, usile sunt fabricate din MDF infoliat, model cu dungi iar manerele sunt din metal cu ceramica cu flori.


Blatul este rezistent la temperaturi inalte, este rezistent la zgarieturi si pete, cu o lungime de 2.6 metri si vine netaiat pentru chiuveta. Decupajul il veti face dupa ce veti stabili ordinea si pozitionarea chiuvetei.

Lungime totala de 2600 mm, inaltime de jos 858 mm cu tot cu blatul, inaltime de sus 720 mm.Adancimea corpurilor de sus este de 310 mm.iar adancimea corpurilor inferioare este de 481 mm.
In setul de bucatarie Zebra veti primi urmatoarele: Inferioare:

– Masca de chiuveta cu 2 usi de 80 cm latime

– Corp cu 4 sertare de 40 cm latime

– Corp cu 2 usi si 2 spatii de depozitare in interior de 80 cm latime

– Corp cu 2 usi si 2 spatii de depozitare in interior de 60 cm latime

Superioare:

– Corp cu 2 usi cu 3 spatii de depozitare in interior de 80 cm latime

– Corp cu 1 usa si 3 spatii de depzoitare in interior de 40 cm latime

– Vitrina cu 2 usi si 3 spatii de depozitare in interior de 80 cm latime

– Corp cu 2 usi si 3 spatii de depozitare in interior cu 60 cm latime

Montajul se realizeaza foarte usor, veti primi tot ceea ce aveti nevoie, in afara de dibluri, pe care le veti achizitiona dumneavoastra in functie de nevoie. Dibluri pentru caramida, BCA, beton, rigips etc.
In concluzie putem spune ca mobila de bucatarie merita achizitionata, raportul pret calitate este unu bun, este o mobila care arata foarte bine, o culoare superba, rezistenta, la pret foarte bun si usor de intretinut.

Bucatarie Zebra 2.6 metri MDF gri frezare dungi

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Livrare

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

PRO

  • Design deosebit
  • Material rezistent
  • Intretinere usoara
  • Pret foarte bun
  • Montaj usor

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.