Placa de par cu aburi BaByliss ST496E 2in1 Steam Shine Pareri

PLACĂ DE PĂR CU ABURI 2IN1 STEAM SHINE ST496E BABYLISS este o placa de coafat parul acasa asa cum iti doresti, dar in acelasi timp ti l protejeaza si hidrateaza in acelasi timp. Placile sunt invelite cu ceramica diamond, ce iti va proteja firul de par si va conferi stralucire. Au o dimensiune de 39 x 100 mm, sunt mari pentru a acoperi o suvita de par cat mai mare. Dotata cu pieptane detasabil, pentru o indreptare cat mai perfecta. Cu placa de par cu aburi nu este nevoie sa treci prin par de doua ori. O singura data este de ajuns pentru intreptare perfecta.

Vezi oferta aici


Placa BABYLISS cu aburi poate fi folosita atat pentru indreptarea parului cat si pentru onduleuri superbe. Aburul va aduce un plus in procesul de coafare, o indreptare mult mai buna decat o placa normala, fara aburi. Este dotata cu un rezervor de apa ce ajunge cat pentru o coafare. IN rezervor, dupa nevoie sau dorinta, se pot adauga vitamine, produse de ingrijire ce pot fi adaugate in apa.
Functia ionica asigura protectia fata de efectul antistatic, parul nu se va mai electriza, o functie foarte importanta mai ales pentru un par lung.
Din momentul in care o pornesti, placa este gata de utilizare foarte repede, in aproximativ 20 de secunde.

Mai multe detalii aici

Pentru libertatea de miscare in timp ce folosesti placa de par, este dotata cu un cablu pivotant cu o lungime de 2.5 metri. Sistemul de oprire este automat, Auto Shutff Off. Placa se va opri instant si se va raci foarte repede astfel ca nu reprezinta un pericol daca este lasata in locuri unde cineva se poate atinge de ea.
Ai la alegere 5 trepte de temperatură, de la 150° C, la 170° C, 190 ° C, 210 ° C și 230 ° C. În momentul selectării fiecărei trepte, led-ul se va lumina într-o culoare diferită, astfel: 150° C – lumină verde, 170° C – lumină galbenă, 190 ° C – lumină portocalie, 210 ° C și 230 ° C – lumină roșie.

 

Vezi oferta Emag Vezi oferta Vivantis Vezi oferta Notino

Placa de par cu aburi BaByliss ST496E 2in1 Steam Shine

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Livrare

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

PRO

  • Functie ionica
  • Indreapta perfect
  • Rezistenta in timp
  • Incalzire instant
  • Calitate babyliss

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.