Camera auto DVR Garmin Dash Cam 46, ecran 2″, 1080p, 140 grade, Bluetooth , Wi-Fi

A sosit momentul sa iti echipezi masina cu o camera de bord de calitate. Camera auto DVR Garmin Dash Cam 46, ecran 2″, 1080p, 140 grade, Bluetooth , Wi-Fi este foarte usor de montat. Inregistreaza imagini de calitate si este foarte usor de folosit.

Carcasa camerei de bord Camera auto DVR Garmin Dash Cam 46 este fabricata din plastic de calitate superioara. Suportul magnetic odata lipit pe parbriz greu se mai dezlipeste. Camera de bord Garmin este dotata cu o multime de senzori. Acestia iti vor fi de folos pe parcursul calatorieti tale.  Unul dintre senzori, cel mai bun dupa parerea mea este cel pentru avertizare frontala (in unele cazuri poate este mult prea sensibil).

Tot la capitolul senzori mai gasim senzorul de avertizare parasire banda de mers. Camera auto te va avertiza imediat ce ai parasit banda (acest senzor este functionabil doar pe portiunile de sosea unde marcajul este vizibil).

Mai trebuie sa stii ca acest model de camera de bord se conecteaza foarte usor cu telefonul mobil din dotare. Un minus la acest model de camera de bord sunt comenzile vocale. Acestea sunt functionale doar in limba engleza!

Autonomia bateriei este undeva la 30 min. Campul de vizualizare panoramic de 140 de grade captureaza imagini video FullHD 1080p imbunatatite.

Inregistreaza si salveaza automat imagini video cu accidentele survenite. Functia de sincronizare automata a camerei de bord va permite sa controlati si sa redati inregistrari video de pe un numar de pana la patru camere pe smartphone-ul dvs. Utilizand aplicatia Garmin Drive™. Controlul vocal va permite sa salvati cu usurinta o inregistrare video sau o imagine ori sa porniti/opriti inregistrarea audio sau functia de inregistrare video Travelapse™.

O functie foarte buna este aceea de a captura instant imaginea dorita de tine cu ajutorul controlului vocal. Tot ce trebuie sa faci este sa ii dai comanda (in limba engleza) si Garmin va captura instant imaginea pe care o vede in acel moment.

0.00
10

Calitate Produs

10.0/10

Livrare

10.0/10

Calitatea imagini inregistrate

10.0/10

Montaj

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Usor de montat
  • Imagine foarte clara
  • O camera dotata cu o multime de senzori
  • Comenzi vocale

Contra

  • Bateria tine 30 min
  • Comenzile vocale doar in limba engleza

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.