Aspirator cu filtrare prin apa Kärcher

Aspiratorul Kärcher cu filtrare prin apa DS 5800, spre deosebire de clasicul aspirator cu sac filtrant, foloseste puterea naturala a apei. Pe langa podeaua si covoarele curatate excelent (99,99%), si aerul din camera dumneavoastra va fi curatat si improspatat.

Aspiratorul Kärcher cu filtrare prin apa este ideal pentru cei care sufera de alergii sau detin animale de companie.Datorita puterii mari de aspirare, apa este rotita la viteza mare in interiorul filtrului. Aceasta coloana de apa rotativa filtreaza orice urma de praf si impuritati si o trimite spre baia de apa. Rezultatul este un aer curat,respirabil, benefic pentru cei care sufera de alergii.

Datorita filtrului de apa reziduurile sunt eliminate odata cu apa dupa utilizare. Un alt avantaj pentru cei care sufera de alergii este acela ca la golirea aspiratorului nu se formeaza nori de praf.Tehnologia moderna de filtrare cu apa ii permite aspiratorului sa aiba o putere mare de aspirare, cu un consum redus de energie. Aceasta inseamna, pe langa curatenie si bani economisiti.

Sistemul de filtrare multi faza aspira chiar si cele mai mici particule de praf , lasand aerul curat in proportie de 99,99%.

Filtrul de apa transparent este prevazut cu functie de filtrare.

Filtrele intermediare pot fi spalate .Acestea au o durata de viata foarte lunga.

Filtrul de inalta performanta HEPA 12 ( EN 1822: 1998) capteaza polenul, sporii, bacteriile si acarienii.

Aspiratorul DS 5800 este simplu de curatat si usor de folosit. Beneficiaza de un compartiment de stocare accesorii integrat in aparat. Are doua pozitii de stationare pentru stocare pe orizontala si pe verticala si 4 roti rotative pentru manevrare usoara. Tubul telescopic de aspirare este ajustabil.

Sa dam deci o alta privire de ansamblu avantajelor acestui modern aspirator DS 5800 : filtru de apa puternic, depozitare cablu automata, pozitie de stationare orizontala si vertical, depozitare practica a accesoriilor , maner ergonomic.

Aspiratorul DS 5800 poate fi achizitionat si in rate. Transportul este gratuit.

Aspirator cu filtrare prin apa Kärcher

0.00
10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Practic

10.0/10

Calitate

10.0/10

PRO

  • Purifica aerul
  • Rezolva problema prafului
  • Elimina acrienii
  • Curata temeinic
  • Pret foarte bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.