Camera Auto DVR Mio MiVue C320, Full HD

Camera Auto DVR Mio MiVue C320 este o camera de inregistrare full HD. Pentru confortul si de ce nu pentru siguranta dvs camera DVR Mio MiVue C 320 va incepe sa inregistreze in momentul in care masina este pornita.

Video recorderul DVR inregistreaza filmele la o rezolutie de 1080p, la 30 de cadre pe secunda. Stocarea fisierelor se va face pe cardul de memorie, aparatul utilizand tehnologia H.264, care asigura o calitate excelenta a imaginii la cea mai mica dimensiune posibila.

Camera Full HD de 1080 pixeli inregistreaza traseul dvs, avand rolul de martor personal in timpul calatoriei. Senzorul de soc porneste automat si va inscrie directia de mers pe diagrama cu unda.

Intreaga serie de video recordere DVR MiVue este echipata cu un obiectiv format din 4 lentile din sticla datorita caruia inregistrarile video au o calitate exceptionala chiar si atunci cand lumina este foarte slaba.

Unghiul larg de captarea al imaginilor ofera vizualizarea imaginilor in modul panoramic. Redarea si partajarea imaginilor se poate face gratuit cu ajutorul software-ului gratuit , numit MiVue Manager.
Categorie produs – Camere auto Dvr Mio
Tip produs – Camere auto
Camera – Single
Ecran – 2 inch
Rezolutie filmare – Full HD
Mediu de stocare – Extern
Capacitate de stocare – 128 Gb
Unghi de filmare – 130 grade
Compresie video – H.264 (.mov)
Port USB – Da
Dimensiuni (W x H x D mm) – 62.2 x 51.2 x 37.4
Accesorii incluse – Incarcator auto. Manual
Altele – Chipset DSP: AIT8328,Lentile F2.0

Produse Similare:

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Montare

10.0/10

Design

10.0/10

Sunet

9.0/10

PRO

  • Meniu in romana foarte usor de accesat si programat toate functiile.
  • Pentru pretul platit 320 lei este OK tinand cont de faptul ca toate camerele auto sunt limitate in performante de inalta calitate. Este un martor de ajutor.
  • Pentru monitorizare este foarte buna.
  • Nu se blochează nici măcar la temperaturi mari.
  • Porneste singura doar cind se introduce mufa la bricheta.

Contra

  • Filmarea pe timp de zi foarte buna iar seara acceptabila ( atat cat sa surprinda evenimente nedorite ) Senzor G in 3 puncte, posibilitate de partajare fimari in 3min, 5min sau permanent, frecventa de 50mhz sau 60mhz, salvare eveniment, efectuare poze.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.