Camera Auto DVR Mio MiVue C330

Camera Auto DVR Mio MiVue C330 este o camera auto ce incepe sa inregistreze in momentul in care masina este pornita. Camera Full HD de 1080 pixeli inregistreaza traseul dvs, avand rolul de martor personal in timpul calatoriei. Functia DVR inregistreaza HD cu o rezolutie de 720 p.

Inregistrarile sunt stocate pe un card de memorie, iar tehnologia MJPEG asigura o calitate excelenta a imaginii la o dimensiune mica a fisierului. Senzorul de soc va porni automat si va inscrie directia de mers pe diagrama cu unda.

Optica avansata permite inregistrarea video la o calitata inalta chiar si atunci cand lumina este slaba. Intreaga serie de video recordere DVR MiVue este echipata cu un obiectiv format din 5 lentile din sticla.

Unghiul larg de captare a imaginii ofera o vizualizare panoramica fara un unghi mort. Modulul GPS integrat permite marcarea fotografiilor cu coordonate geografice.

Pentru procesarea inregistrarilor putetii utiliza intr-un mod gratuit software-ul gratuit, numit MiVue Manager. Mio MiVue C330 va poate avertiza cu privire la amplasarea radarelor.
Categorie produs – Camere auto Dvr Mio
Tip produs – Camera auto
Camera – Single
Ecran – 2 inch
Rezolutie filmare – 1080p
Mediu de stocare – Extern
Unghi de filmare – 130 grade
Compresie video – H.264
Format foto – JPEG
Port USB – Da
Altele – G-sensor 3 axe, Lentile F2.0

Produse Similare:

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Montare

10.0/10

Design

10.0/10

Sunet

9.0/10

PRO

  • In conditii de luminozitate scazuta, noapte este cea mai buna.
  • Filmare buna pe timp de noapte si in conditii meteo nefavorabile.
  • Cablul de alimentare este suficient de lung, va permite montarea camerei in orice loc pe parbrizul masini.
  • Gps-ul de care dispune iti va arata in permanenta locul in care te afli.
  • Funtioneaza foarte bine, are un meniu intuitiv si multe limbi disponibile. Vitezometrul prin GPS este destul de corect.

Contra

  • Rotirea camerei in suport se face putin cam greoi, acest lucru este si benefic, pentru ca la trepidatii camera va ramane focusata pe aceiasi pozitie.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.