Carcasa din plastic pentru MacBook Air 13 inch cu margini antisoc, gri

Carcasa din plastic pentru MacBook Air 13 inch cu margini antisoc, gri este un produs pe care iti recomandam sa il achizitionati pentru ca laptopul tau sa fie in siguranta pe parcursul transportului sau in momentul cand il folosesti in conditii improprii.

Aceasta carcasa iti va proteja in totalitate atat fata MacBook-ului tau cat si spatele, carcasa este fabricata intr-un material de cea mai buna caitate antisoc.

MacBook-ul va fi protejat in totalitate de loviturile si zgarieturile usoare. Marginile carcasei sunt intarite cu un strat de silicon, protejand astefel laptopul de socuri mai puternice.

Design-ul carcasei prevede si doua piciorude plicabile, ce pot fi folosite pe fost de stand pentru o experienta cat mai buna la utilizarea laptopului.

Acest produs are doua picioruse special asezate pentru aregla laptopul pe asa sa stea cat mai comod, se pot ridica piciorusee de pe spatele carcasei astfel MacBook-ul tau va ajunge in pozitia ta de lucru preferata.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Culoarea carcasei va imita foarte bine culoarea MacBook-ului tau, aceasta este de cuoare gri, plasticul folosit este foarte rezistent, dimensiunea este de 13 inch.

Laptopul tau are nevoie de aceasta carcasa daca vrei sa il pastrezi foarte mult imp in conditii foarte bune, daca ti la lucrurile tale achizitioneaza aceast produs online.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Materialul din care este confectionata.

10.0/10

Protectie.

10.0/10

PRO

  • Se monteaza foarte usor pe MacBook.
  • Protejeaza in totalitate si are grija delaptopul tau.
  • Culoare potrivita.
  • Carcasa se poate regla pe inaltime.
  • Foarte utila.

Contra

  • Este compatibila doar pentru MacBook de 13 inch.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.