Videoproiector Benq 3D MS506, SVGA, 3200 lumeni, Negru

Videoproiector Benq 3D MS506, SVGA, 3200 lumeni, Negru este produsul pozitionat in gama superioara de videoproiectoare multimedia a producătorului taiwanez de electronice.

Consumul lampii este ajustat in mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast si luminozitatea optima, in functie de continutul afisat.

Consumul este astfel redus pentru a fi folosita doar atata lumina cat este necesara. Acest produs este extrem de folositor profesorilor care au de explicat cursuri foarte importante.

Atunci cand este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lampii, scazand consumul total de curent cu 70%. Proiectorul are un senzor de detectie al semnalului video, cand acesta este intrerupt, proiectorul intra in modul de inactivitate.

Astfel se reduce drastic consumul de curent din baterie si ii prelungeste viata. Carcasa videoproiectorului este construita dintr-un plastic special ce nu va permite ca amprentele sa vie vizibile pe el.

Conform specificaţiilor date de producător videoproiectorul ofera imagini de de o claritate inimaginabila. Sursa de lumină cu putere 3200 lumeni este suficient de puternică pentru a reda imagini cu diagonală foarte mare.

Tehnologia DLP ofera un factor de acoperire de 96%.

Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros si negru din jurul fiecarui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori si detalii.

Un factor de acoperire cat mai mare se traduce intr-o imagine vizibil mai pura, avand culori mai intense si o claritate mai buna.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Imgini redate

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Videoproiectorul se conecteaza foarte usor la calculator, laptop.
  • Se poate folosi cu foarte mare succes in salile de curs.
  • Se poate controla de la distanta.
  • Pentru uz scolar, acest videoproiector e excelent.
  • Imaginile sunt clare chiar si pe perete colorat.

Contra

  • Nu are iesire HDMI.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.