Carucior Kerttu VIP multifunctional 3 in 1 Pareri

Carucior Kerttu VIP multifunctional 3 in 1 este extrem de folositor la plimbarile in parc pentru  poti lua cu tine o multime de bagaje.

Caruciorul dotat cu landou cu sezut intarit, foarte practic si in acelasi timp confortabil. Este recomandat pentru a transporta copiii de la nastere si pana in momentul cand copilul implineste varsta de 3 ani sau a depasit 15kg.

Caruciorul Kerttu este pliabil, cu suspensii excelente, acestea vor impiedica ca, copilul tau sa simta denivelarile din strada. Accesoriile speciale de care dispune caruciorul te pot ajuta sa il transformi imediat dintr-un landou intrun carucior sport.

Modul de carucior de vara il poti actiona doar daca ii indepartezi copertina. Daca doresti sa il folosesti pe timp de iarna, te vei folosi de scutecul gros special pentru picioruse, calduros. Caruciorul va trebui sa il inchizi pana la copertina. Mai dispune de modul, brat special care inchide partea dinspre piciorusele copilului, pentru utilizarea caruciorului in stil landou.

Spatarul are 3 pozitii de folosinta, pozitia culcat la 170 de grade, pozitie intermediara si pozitia sezut la 110 grade. Carucior Kerttu este dotat cu roti mari pline de 30 cm in diametru ce se pot detasa foarte usor, doar cu o singura apasare.

Caruciorul Kerttu mai are incluse ca si accesorii o geanta pentru mamici in care sa transportati lucrurile copilului,  cos de cumparaturi spatios si rezistent, husa de ploaie sau vant,  plasa pentru insecte.

Carucior Kerttu VIP multifunctional 3 in 1 Pareri

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Material

10.0/10

Design

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.