Masina de gaurit/insurubat cu acumulator Heinner Ni-Cd VBBN002, 18V, 1.2 Ah, 1200 RPM, Mandrina 10 mm

Ai nevoie de o masina de gaurit sau insurubat mobila, cu acumulatori? Azi iti oferim scule profesionale de cea mai buna calitate Masina de gaurit, insurubat cu acumulator Heinner.

Este tot ce ai nevoie, pentru ca are doua viteze pe sens. treapta de torsiune este de 21+1. Mandrina are capacitatea maxima de 10mm, mandrina este automata.

Timpul de incarcare este foarte scurt intre 3 si 5 ore, acumulatorul are o putere de 18V, 1000mAh tipul acumulatorului este Heinner VBBN002. Turatia in gol este 0-400rpm/0-1200rpm.

Masina de infiletat este potrivita pentru asamblarea de mobila doar pentru uz personal. Tip material de lucru este lemn si metal, este dotata cu maner soft/grip, producator exclusiv Heinner.

Trebuie sa mai sti despre masina de gauit si insurubat Heinner ca are o baterie foarte generoasa, daca nu este folosita aceasta nu se descarca, are putere mare de gaurire si infiletare, face gauri in lemn si metal fara nici un fel de problema.

Este perfecta pentru montat lucruri in casa.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Material

10.0/10

Design

10.0/10

Accesibil

10.0/10

PRO

  • Bormasina este perfecta la casa omului, este mobila si acumulatorul tine foarte bine. Este perfecta pentru a gauri lemn si metal.
  • Nu e profesională, dar îsi face treaba.
  • Are o putere destu de buna, perfecta pentru a monta lururi prin casa.

Contra

  • Este putin cam greoaie, dupa doua ore se simte bine la brat.
  • Incărcătorul nu are led separat care sa indice cand bateria a fost încărcată, deci o lași la încărcat peste noapte ca sa fii sigur.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.