Cea mai frumoasa Papusa Baby Maia Deluxe Pareri si Recomandari

Cea mai frumoasa Papusa Baby Maia Deluxe o idee de cadou nemaipomenita pentru orice copil sau de ce chiar pentru copilul dumneavoastra va fi o adevarata bucurie sa primeasca papusica Baby Maya. Este realizata din materiale de calitate si este foarte sigura din orice punct de vedere pentru cei mici. Papusa este potrivita pentru fetite intre 2 – 3 ani, 3 – 4 ani, 4 – 5 ani, 5 – 6 ani.

Are expresii faciale foarte realiste si proportiile normale ale unui bebelus. Jocul cu papusile dezvolta foarte frumos instictul de fetita, bunatatea si grija pentru alte persoane. Este dovedit faptul ca copiii care se joaca cu papusile si nu cu jocuri video sau pe calculator, devin mult mai empatici, mai atenti si se dezvolta mult mai repede din punctul de vedere al vorbirii dar un numai.

Vezi oferta aici

Cea mai frumoasa Papusa Baby Maia Deluxe scoate sunete, gangureste si rade atunci cand este apasat butonul din spatele ei.
Papusa are 42cm si este imbracata in costumas bej moale, realizat din material de calitate. Acesta nu are nici un miros de plastic sau de alte materiale.

Mai multe detalii aici

Orice fetita se va bucura de acest minunat cadou.
Raportul pret calitate pentru aceasta papusica este unul foarte bun si putem spune ca este o investitie ce merita toti banii. O investitie in bucuria copiilor si in calitate, extrem de inspirata. Veti aduce bucuria si zambetul pe chipul fetitei ce va primi in dar aceasta frumoasa papusica.
Papusa vine intr-o cutie prin care nu se vede, astfel supriza va fi si mai mare si mai placuta.

Recenziile pozitive lasate de catre persoanele care au achizitionat aceats papusa ne conving inca o data de calitate si de aspectul deosebit de frumos

Cea mai frumoasa Papusa Baby Maia Deluxe Pareri si Recomandari

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Masura

10.0/10

Materiale

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Calitate materiale
  • Scoate sunete
  • Dimensiuni naturale bebelus
  • Aspect deosebit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.