Consola Sony PlayStation 5 (PS5), 825GB, Digital Edition Pareri si Recomandari

Consola Sony PlayStation 5 (PS5), 825GB, Digital Edition pentru ca vrei sa aduci jocurile video la un alt nivel, la cel mai bun nivel de pana acum. Incarcare instant datorita SSD-ului ultra rapid, sunet 3D si o noua generatie de jocuri PlayStation® absolut incredibile.
Cea mai buna experieta de pana acum, o experienta foarte apropiata de realitate, cu un CPU ultra puternic si o placa grafica de ultima generatie, jocurile vor prinde viata iar placerea va fi maxima. Ai la dispozitie o grafica incredibila si noi functii de un real ajutor.
Cu suport pentru feedback haptic, declansatoare adaptive si sunet 3D pentru o experienta uimitoare.


Nivelul de realism au jocurilor este dus la un alt nivel, unul in care veti imersiona si in care veti avea parte de experiente noi, placeri noi, cu umbre si reflexii realiste. Consola este dotata cu suport pentru rezolutie 4K.
Consola Sony PlayStation 5 (PS5), 825GB, Digital Edition are urmatoarele tehnologii: Gaming 4K pe TV, Tehnologia HDR, Output 8K, Tehnologie audio Tempest 3D, Feedback Haptic, Declansatoare adaptive.

Consola Sony PlayStation 5 (PS5) este ultima tehnologie in calitate de jocuri video, este cea mai buna versiune in care va puteti juca cele mai grafice si cele mai noi jocuri.
Consola PlayStation este un gadget pentru gameri, pasionati de jocuri video, pentru copii si adulti in acelasi timp. Este un mod foarte placut de a petrece timp cu prietenii dar si singur te poti distra foarte bine jucand cele mai noi si cele mai bune jocuri.


Raportul pret calitate este bun si putem spune ca aceasta consola merita toti banii. Poate fi un cadou minunat pentru iubit, prieten, pentru copilul dumneavoastra si practic pentru oricine. Va puteti face acest cadou si dumnevoastra pentru propria placere.
Recomandam consola Sony Play Station 5 (PS5) pentru orice pasionat de jocuri video.
La pachet impreuna cu Play Station-ul veti primi si minunatul joc video Ragnarok.

Consola Sony PlayStation 5 (PS5), 825GB, Digital Edition Pareri si Recomandari

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Sunet

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • CPU optim
  • GPU puternic
  • Sunet 3D
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.