Aspirator robot Symbo xBot 5 PRO WiFi + mop, negru

Cel mai bun aspirator robotizat Symbo xBot 5 PRO combină aspirarea și ștergerea. Este un ajutor ideal pentru curățarea regulată. Pentru un preț de cumpărare accesibil, veți primi un asistent de încredere, acesta este cel mai bun aspirator care poate fi controlat prin intermediul aplicației. Am avut ocazia să testez aspiratorul robotizat la mine acasa pe toate tipurile comune de suprafețe timp de o luna. In concluzie am fost foarte multumit de acest produs si il consider pe buna dreptate cel mai bun aspirator. Pe timpul testarii am trecut prin multe experiente dar cu toate acestea tot il consider cel mai bun aspirator incercat
Controlul și punerea în funcțiune a robotului este ușoară. Există un comutator principal pe lateral, pe care probabil îl veți folosi numai dacă nu veți folosi aspiratorul mult timp. Dacă opriți aspiratorul cu acest buton, datele de curățare planificate vor fi șterse și va trebui să le setați din nou. Veți găsi 3 butoane tactile pe corpul aspiratorului:
Acasă – folosit pentru a căuta baza, dar și ca buton care mărește numărul de ore, puteți crește ora câte una cu o singură apăsare sau țineți simbolul mai lung, ceea ce va duce la o rotație mai rapidă a numerelor.

Vezi oferta aici
On / Off – buton pentru modul Stand by, în modul de programare funcționează ca buton OK.
este necesar să setați ceasul de sistem al aspiratorului. Cu doar setarea corectă a ceasului, puteți programa curățarea la ora și minutul exact. Dacă nu setați ceasul când îl porniți pentru prima dată, îl puteți seta apăsând scurt butonul Plan. Pentru a programa curățarea pe corpul aspiratorului, este necesar să țineți apăsat butonul Plan până când robotul vă spune că vă aflați în modul de curățare programat. După setarea orei corespunzătoare, confirmați alegerea cu butonul On / Off și apăsați din nou butonul Plan pentru a intra în modul Stand by. Aspiratorul comunică numai în limba engleză, ceea ce poate fi problematic pentru utilizatorii mai în vârstă.

Aspiratorul poate fi, de asemenea, controlat de la distanță folosind fie o aplicație, fie o telecomandă. Telecomandă funcționează pe cele două baterii AAA de 1,5 V incluse în pachet. Cu ajutorul telecomenzii puteți porni și opri aspiratorul, îl puteți trimite la bază sau îl puteți conduce la dreapta, la stânga, înainte și înapoi și îl puteți aspira în același mod ca și cu un aspirator clasic. Am încercat această opțiune, dar nu am găsit-o foarte benefică. Folosind butoanele, aspiratorul este relativ dificil de manevrat.

De asemenea, puteți utiliza controlerul pentru a selecta unul dintre cele 6 moduri de curățare (auto, de-a lungul pereților, aleatoriu, local, dublu și maxim). Aceste moduri pot fi setate numai folosind un driver sau o aplicație. De asemenea, este posibil să setați puterea crescută a aspiratorului pe controler – butonul MAX. Acest lucru funcționează numai dacă aspiratorul este în modul Stand-by și nu aspiră. Este necesar să setați telecomanda, la fel ca pe aspirator

Vezi Detalii AICI

ora exactă în cazul în care doriți să planificați curățarea. Cu toate acestea, la fel ca în cazul majorității aspiratoarelor, nu înțelegeți planificarea curățării stabilind timpul în care doriți ca aspiratorul să înceapă aspirarea. Este mai mult un început întârziat. Deci, puteți seta controlerul să, de exemplu, să dorească ca aspirarea să înceapă în două ore. Controlerul este pornit apăsând orice buton și se oprește automat după o anumită perioadă de inactivitate.

Aplicații Wi-Fi și Symbo Home Blue Am avut probleme destul de mari la conectarea aspiratorului și la asocierea cu aplicația. Timp de peste o oră nu am putut împerechea aspiratorul cu aplicația instalată pe telefonul Samsung Galaxy J7 (2016), până când nu a trebuit să ajungem la telefonul Samsung Galaxy J5 (2016) și am avut succes acolo

Aici Sunt Detalii Tehnice

Din punctul nostru de vedere, aplicația nu ni se pare foarte clară. Puteți ajunge la setările avansate, unde veți găsi mesaje de eroare, setați modul de aspirare sau programul de timp, mai degrabă atingând imaginea aspiratorului. Cu toate acestea, faptul că trebuie să atingeți imaginea nu este evident la început și căutați mai degrabă setările din bara de jos cu file.
În caz contrar, aplicația este un lucru util.

Vă permite să monitorizați mișcarea aspiratorului și o hartă a zonei pe care a aspirat-o. Veți obține informații despre zona spațiului aspirat și despre timpul pe care aspiratorul l-a petrecut curățând. De asemenea, puteți consulta mesajele de eroare. Puteți porni aspiratorul de la distanță, puteți selecta modul de curățare și setați aspirarea programată. Desigur, primiți notificări despre ceea ce se întâmplă cu aspiratorul.

Robotul are un total de 6 moduri de curățare și planificare a curățării.
Modul de curățare automată, robotul se deplasează mai mult sau mai puțin sistematic.
De-a lungul pereților – curățarea de-a lungul pereților.
Aleatoriu – aspiratorul funcționează nesistematic.
Local – înlocuiește mătura și lopata, curăță zona cu o suprafață de aproximativ 2 x 2 metri.
Dublu – curăță spațiul de două ori la rând, datorită duratei de viață a bateriei, acest mod este recomandat pentru întreținerea spațiilor mai mici.
Max – performanță sporită a aspiratorului, potrivită, de exemplu, pentru întreținerea covorului.

Planificarea curățării poate fi setată pe aspirator, dar numai într-o măsură limitată. Se poate seta o singură dată, care va fi aceeași pentru fiecare zi. Aplicația oferă o planificare mai bună a curățării, care permite planificarea pentru fiecare zi a săptămânii la o oră diferită, dar numai o dată pe zi. Doar pornirea întârziată a aspiratorului poate fi setată pe controler. Aspiratorul robotizat nu are o funcție împotriva încurcării în covoare sau cabluri, deci trebuie să țineți cont de faptul că aceste obstacole îi vor provoca probleme. Am încercat-o singuri când lăsăm robotul să aspire la biroul computerului. S-a încurcat în cablu și nu s-a putut „elibera”. Prin urmare, este mai bine să delimitați aceste zone cu bandă magnetică.

Aspiratorul are în total două coșuri de gunoi. Una este doar pentru aspirare, cealaltă este pentru aspirare și ștergere. Recipientul numai sub vid are un volum suficient de 0,5 l, deci poate deține cu adevărat multă murdărie. Recipientul combinat are un recipient de vid de 300 ml și un recipient de apă de 200 ml. Dacă utilizați regulat aspiratorul în fiecare zi, nu este nevoie să goliți recipientele după fiecare curățare. Este ideal să goliți și să curățați filtrul în fiecare a doua sau a treia zi. Veți fi cu adevărat surprins de cât de mult praf se așează pe filtru. 300 ml de apă ne-au rezistat pentru a șterge aproximativ dublu o cameră cu o suprafață de 40 m2.

Cârpa de mop poate fi spălată în mașina de spălat. Dacă nu aveți covoare, nu este nevoie să curățați peria rotativă după fiecare curățare. Dacă aveți covoare, este recomandabil să curățați peria după fiecare curățare. Ne-a lipsit un instrument pentru tăiere sau un alt mod de a îndepărta murdăria din peria din ambalaj. A trebuit să tăiem praful și părul încurcat cu foarfece. Cu toate acestea, recomandăm în mod regulat ca aspiratorul să șteargă praful de pe senzorii care ar putea să nu funcționeze corect din cauza acestuia.

Golirea recipientului pentru deșeuri este mai bună, dacă aveți un alergic în familie, să o faceți în aer liber, deoarece o parte din praf revine în aer. Am folosit o perie de curățat, care face parte din pachet, pentru a curăța filtrele și recipientul pentru praf. Din când în când, nu uitați să curățați zona de sub perie și capacul de plastic al periei, unde se așează și murdăria. Mai întâi am îndepărtat părul încurcat de pe perie și am aspirat praful cu un aspirator clasic.


Cum se aspiră
Modul în care testăm
Aspiratorul este conceput pentru curățarea regulată, care include murdărie obișnuită, cum ar fi praful, părul, firimiturile și alte mici murdări care se găsesc în mod obișnuit în gospodărie. În timpul testării, am folosit făină în loc de praf și am înlocuit boabele mai mari cu boabe de orez și linte. Am testat efectul mopingului pe petele de ketchup uscate. Gospodăria pe care am creat-o pentru testare a fost într-adevăr extrem de aglomerată, dar am vrut să testăm cum ar funcționa aspiratorul în această situație.

Cu o întreținere regulată, aspiratorul s-a dovedit cel mai bun aspirator. Praful și firimiturile au dispărut după curățare. Numai în cazuri excepționale, unele impurități au rămas la sol, dar aceasta este o taxă pentru altcineva care face curățenie pentru dvs. Robotul este un bun ajutor pentru curățarea regulată, în care s-a dovedit mai mult decât bine pentru noi. Cu toate acestea, nu ar fi niciun test dacă nu am pregăti un test de încărcare pentru acesta.

Am curățat podeaua și plăcile de vinil, fără a uita covorul și am testat senzorii împotriva căderii pe scări. Lăsăm robotul să aspire covorul tehnic, care este așezat la ușa din față, astfel încât toată curățenia pe care o aduci acasă pe pantofii tăi să se agațe de ea. A aspirat mult nisip și păr, dar a rămas și multă murdărie pe covor, așa că într-adevăr nu este potrivit pentru întreținerea unor locuri atât de stresate, chiar dacă s-a străduit din răsputeri.

Verifica Pret Aici

Cu toate acestea, aspirarea covorului din dormitor s-a dovedit mult mai bună. Am împrăștiat boabe de orez pe bucata de covor testată și am lăsat aspiratorul să funcționeze netulburat. Aspiratorul a aspirat toate boabele și am fost chiar surprinși de cât de mult praf a fost prins în filtru, în ciuda aspirării regulate a camerei cu un aspirator clasic. De asemenea, am dorit să testăm efectele aspirării pe plăci cu covoare mai mici. Deci baia era ideală, ceea ce îndeplinea exact acești parametri. Robotul a aspirat nu numai plăcile, ci și covoarele.

Aspirator robot Symbo xBot 5 PRO WiFi + mop, negru

0.00
10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Dezign

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Livrare

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Control impecabil
  • Scaneaza foarte bine incaperea
  • Bateriile tin foarte bine
  • Livrare rapida

Contra

  • Nu am gasit contraindicatii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.