Cele mai bune anvelope de vara / calitate pret

Anvelopele de vară sunt optimizate pentru o aderență excelentă la drum, indiferent dacă este cald, ușor umed sau plouă puternic pe drum. Anvelopele de vară sunt fabricate dintr-un compus al benzii de rulare (amestecul de cauciuc și materiale de umplutură care alcătuiesc banda de rulare) care conține aditivi lipicioși pentru aderența excelenta rutieră în condiții umede.

Dar acest amestec al benzii de rulare oferă, de asemenea, suficientă rigiditate, astfel încât anvelopele să se mențină și să-și păstreze forma atunci când căldura este pornită. Acest lucru menține rezistența la rulare la minimum pe pavajul fierbinte.

Modelele benzii de rulare prezintă de obicei caneluri mai adânci și drepte decât ceea ce veți vedea în toate anotimpurile și nervuri solide și continue, astfel încât mai mult cauciuc este întotdeauna în contact cu șoseaua. Rezultatul: mai multă stabilitate în viraje, frânări și accelerații.

Deoarece anvelopele performante au deseori modele de rulare asimetrice sau unidirecționale, opțiunile de rotație a anvelopelor pot fi limitate. S-ar putea să puteți roti numai anvelopele din față spre laturile opuse față de încrucișarea pentru a uniformiza uzura benzii de rulare, de exemplu.

Deși poate fi o noutate pentru mulți că anvelopele de vară depășesc anvelopele pentru toate anotimpurile atunci când vine vorba atât de tracțiunea umedă, cât și de cea uscată, iată ceva care nu va surprinde: anvelopele performante nu oferă nici o tracțiune de iarnă. Devin rigide la temperaturi scăzute și nu sunt o alegere sigură în condiții de zăpadă sau gheață.

 

Pachet: 2 x Anvelopa vara Tigar High Performance 205/55 R16 91V

Anvelopa de vara DEBICA PRESTO HP 2 205/55R16 91V

Anvelopa vara Hankook Ventus Prime3 K125 205/55R16 91V protectie janta

 

 

Cele mai bune anvelope de vara / calitate pret

0.00
10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Protectie

10.0/10

Sigure

10.0/10

Livrare

10.0/10

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.