Cel mai bun cuptor incorporabil Arctic

Azi va recomand cel mai bun cuptor incorporabil, acesta este fabricat de ARCTIC. Vine cu un design nu foarte modern (clasic), greutatea este de 33kg, este fabricat din materiale de calitate, foarte rezistente.

Este foarte bine izolat, de exemplu dupa doua ore de functionare la 200 grade peretii exteriori raman reci. Singura componenta care se incalzeste este geamul de la usa de vizitare. De retinut este faptul ca preincalzirea se face foarte rapid, in 6 minute ajunge la 200 de grade.

De remarcat este faptul ca cuptorul coace perfect, cele 12 functii de care dispune sunt foarte utile. Consumul de energie electrica este redusa, este foarte silentios, nici nu iti dai seama ca este este in functiune.

Aici gasesti mai multe detalii tehnice

Volumul interior este unul foarte generos, acesta dispune de 71l. Cuptorul incorporabil Arctic AROIM24500BC, dispune de functia Timer, aceasta te va anunta imediat in momentul in care timpul prestabilit de tine s-a scurs.

Functia ECO FAN iti garanteaza o coacere a preparatului, excelenta, datorita aerului cald care circula in interiorul cuptorului in mod uniform.

Cuptorul mai dispune de functia de curatare automata, acesta dispune de un panou special ce atarage vapori de grasime.

Cuptorul mai dispune de functia de decongelare, tot ce trebuie sa faci este sa activezi ventilatorul si acesta iti va decongela alimentele pe care vrei sa le prepari sau iti raceste preparatele proaspat gatite.

Cel mai bun cuptor incorporabil Arctic

0.00
9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de curent electric

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Pret acceptabil
  • Cuptorul dispune de functii excelente
  • Se asambleaza imediat
  • Se potriveste in orice bucatarie

Contra

  • Nu am gasit contraindicatii
  • Design clasic

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.