Paleta farduri de pleoape Makeup Revolution London Patricia Bright Rich in Colour Palette

Cele mai bune farduri de pleoape! Poti da frau liber imaginatiei si talentului la machiaj cu paleta de farduri de pleoape makeup Revolutiom London Patricia Bright Rich in Colour Palette. Pigmentate si deloc prafoase, fardurile Revolution sunt perfecte pentru orice tip de machiaj, de zi sau de seara.

Folosite de cei mai mari make up artisti de la noi, paletele pot fi utilizate si de amatori intrucat, fardurile se aplica foarte usor, tot ce conteaza sa fie blenduite bine si sa ai imaginatie in combinatiile de culori care pot fi cu sutele, in functie de gusturi, de momente ale zilei sau de ceea ce este potrivit pentru un anumit tip de fata.

Vezi oferta aici

Pigmentarea este foarte intensa, machiajul persistand multe ore fara sa se stranga in pliul ochiului. Paleta contine atat culori mate cat si cu sclipici astfel incat vei putea executa si machiaje combinate, mat cu sidefat.

Culorile neon prezente in aceasta paleta vor face orice machiaj sa iasa din anonimat si va arata impecabil, fie ca machiajul este executat de catre un make up artist sau de catre un amator care are aceasta pasiune,a frumosului.
Fardurile Revolution sunt machiaje de calitate la preturi foarte accesibile pentru orice persoana. Sunt vegane si nu sunt testate pe animale.

Mai multe detalii aici

MAKEUP REVOLUTION LONDON Paleta farduri de pleoape Makeup Revolution London

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta in timp

10.0/10

Design

10.0/10

Pigment

9.0/10

PRO

  • Foarte pigmentate
  • O gama variata de culori
  • Culori mate si sidefate
  • Persistenta foarte buna
  • Pret foarte bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.