Centrala cu peleti Alpin 33

Anotimpul rece se apropie, vei avea nevoie de o sursa de incalzire performanta pentru casa ta. Acest tip de centrala pe care ti-l propunem pentru casa ta este foarte inteligent.

Se bazeaza pe combustibil solid si se foloseste in zonele in care utilitatile orasului ( gaz metan ) nu sunt accesibile. Alpin 33 este o centrala ce foloseste combustibil solid si anume Peleti.

Vei scapa de griji, pentru ca centrala termica foloseste aprindere automata, pentru a porni centrala va trebui sa ii dai comanda la ora stabilita de tine.

Tipul de utilizare este rezidential/ industrial. Cu un design ultra modern forma robusta a centralei se poate adapta oricarei incaperi.

Confectionata din otel de cea mai buna calitate, schimbul de caldura dintre camera de ardere si zona care va incalzi serpentina se face aproape instant.

Exteriorul centralei este vopsit in culoarea neagra, inca un avantaj in asortarea cu restul mobilei din incapere. Locul in care va trebui montata centrala va trebui sa fie o suprafata dreapta, de preferinta betonata, in jurul centralei este indicat cca 1m lasat liber.

Centrala termica functioneaza cu tiraj fortat, beneficiaza de afisaj digital, pentru o comunicare mai buna intre produs si consumator. Detaliile tehnice sunt urmatoarele: Centrala termica are puterea nominala de 33 kW, functioneaza conectata la reteaua de energie electrica de 230 V.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Randamentul este de 92%, volumul camerei de ardere este 0 m³. Centrala termica are nevoie de cu cos de evacuare al gazelor arse cu un diametru de 100 mm, dimensiunile centralei sunt urmatoarele: lungime 680 mm, inaltime 1300 mm si adancime de 730 mm.

Centrala termica Alpin 33 consuma foarte putin curent electric, deoarece se alimenteaza doar pompa de recirculare si afisajul electronic!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Capacitate Incalzire

10.0/10

Design

10.0/10

Montaj

10.0/10

PRO

  • Montaj foarte simplu.
  • Dimensiunile centralei sunt acceptabile.
  • Aprinderea automata te va scuti de mersul pana la centrala.
  • Incalzeste o casa cu succes.
  • Sistem de incalzire de ultima generatie.

Contra

  • Este disponibila doar pe culoarea neagra.
  • Alimentarea cu combustibil solid se face manual.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.