Monitor LED gaming ASUS 28″, Ultra HD, HDMI, Display Port, Boxe, Negru, MG28UQ

Te-ai saturat de monitorul vechi pe care il ai acasa, vrei sa simti cu adevarat adrenalina cand te joci jocul tau favorit? Nimic mai simplu, iti propun sa achizitionezi unul dintre cele mai bune monitoare de Gaming produse la ora actuala care se gaseste in magazinele eMAG.

Monitor LED gaming ASUS 28″, Ultra HD, HDMI, Display Port, Boxe, Negru, MG28UQ este un produs ce iti va satisface toate dorintele si toate cerintele atunci cand il vei folosi la capacitate maxima. Monitorul pentru jocuri MG28UQ a fost creat pentru a-ti facilita victoria in arenele profesioniste de jocuri.

Cu ajutorul ecranului cu rezolutie 4K UHD si al timpului de raspuns de doar 1ms, acesta estompeaza granitele dintre realitate si spatiul virtual, pentru a va oferi astfel accesul la o lume deosebit de realista a jocurilor.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Diagonala de 28 inch este suficienta atunci cand stai confortabil la birou, cand vei particpia la cursele cu masini sau cand vei fi rolul pricipal intr-un joc de razboi. Monitorul include chiar si functii dedicate in mod special pasionatilor de jocuri, cum ar fi ASUS GamePlus si GameVisual, ce au rolul de a va duce experienta in jocuri la cel mai ridicat nivel. Imaginile pe care le vei privi pe acest monitor sunt uluitoare, pentru ca rezolutia 4K face toti banii.

MG28UQ va ofera un numar de pixeli de patru ori mai ridicat decat cel al monitoarelor Full HD 1080p – permitandu-va sa va bucurati de imagini mai detaliate in jocuri sau filme, precum si de un spatiu de lucru extins pentru diversele ferestre active.

MG28UQ va atrage in lumi virtuale deosebit de realiste, cu texturi bogate ale elementelor de decor si harti ce ofera cele mai ridicate niveluri de detaliu.

Ca si conectivitate monitorul dispune de o multime de porturi de conectare, cum ar fi porturi video: 1 x HDMI, 1 x Display port, un port 3.5 mm Mini-jack su 3 porturi USB 3.0.

Pentru mai multe detalii despre acest produs poti intra AICI!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Imgine 4k

10.0/10

Design

10.0/10

Montaj VESA

10.0/10

PRO

  • Imagine uluitoare.
  • Beneficiezi de o multime de porturi folositoare.
  • La functii speciale vom descoperi difuzoare incorporate.
  • Rezolutia de 3840 x 2160 te va lasa sa stai cat mai aproape de monitor fara sa observi pixelii.
  • Piciorul este foarte stabil.

Contra

  • Pretul usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.