Centrala termica in condensare Ferroli DivaCondens F24 E, Gaz, Tiraj fortat, 24 kW, Doua schimbatoare de caldura

Centrala termica in condensare Ferroli DivaCondens F24 E, Gaz, Tiraj fortat, 24 kW, Doua schimbatoare de caldura este obiectul care nu va trebui sa lipseasca din nici o casa. Pentru ca aceasta centrala este foarte economica, are un design ultra modern, se monteaza si se intretine foarte usor.

Are un randament foarte bun si este foarte economica. Ferroli DivaCondens este centrala care lucreaza pentru tine, este foarte silentioasa s acopera un apartament in care se gasesc o baie, o bucatarie, un grup sanitar si cca 6-7 calorifere.

Ce este de retinut la aceasta centrala termica este faptul ca daca cineva foloseste apa menajera la bucatarie cel care foloseste apa calda la baie sau la grupul sanitar nu vor intra in conflict. Centrala face fata cu brio ambior utiizatori. DIVACONDENS E este o centrala murala in condensatie cu sistem de recuperare activa pentru preparare agent primar si pentru preparare apa calda menajera a.c.m, cu randament ridicat pana la 103,5 %.

Beneficiind de un panou de comanda digital cu un meniu inteligent si intuitiv, centrala DIVACONDENS E permite selectarea rapida a modurilor de lucru, cat si o vizualizare facila a tuturor parametrilor de functionare.

Centrala termica dispune de un display unde poti vedea setarile pe care doresti sa le faci, ce este cel mai important este faptul ca vei fi anuntat de fiecare data cand centala intra in mod de avarie.

Pe display vei avea afisat eroarea care a survenit. Astfel vei sti ce este defect, ce nu functioneaza fara sa iei a control toata instalatia centralei.

Vei merge direct la tinta. Datorita multimi de senzori cu, care este inzestrata centrala termica te va annta cand presiunea la apa rece este scazuta, presiunea gazului nu este cea optima, presiunea la apa calda este mai mare sau mai mica pe insalatie.

Centrala mai dipune de o placa electronica de ultima generatie permite optimizarea functionarii centralei prin utilizarea unui cronotermostat modulant OpenTherm. Un kit special pentru evacuare a gazelor arse.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Detalii Produs
Tip centrala – Condensare
Tip montare – Murala
Tip alimentare – Gaz
Tiraj – Fortat
Panou de comanda – Da
Randament (%) – 103.5
Debit apa calda(l/min) – 14
Clasa de eficienta energetica – 3
Clasa Nox – 3
Detalii Tehnice
Greutate (Kg) – 35
Dimensiuni (W x D x H mm) – 400 x 330 x 700
Tensiune alimentare (V) – 230
Putere totala consumata (W) – 95
Clasa de protectie electrica (IP) – IPX5D
Presiune min/max pe circuitul de incalzire (bar) – 0.8/3
Presiune incarcare vas de expansiune (bar) – 1
Capacitate vas expansiune (l) – 8
Racord apa tur/retur – 1/2″
Nivel de zgomot (dB) – 57.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Capacitate Incalzire

10.0/10

Montaj

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Foarte silentioasa.
  • Montaj si intretinere foarte usoara.
  • Display-ul de foarte mare ajutor.
  • Isi gaseste locul in orice incapere din casa.

Contra

  • Acest produs beneficiaza de garantie doar daca este pus in functiune de catre o firma autorizata de producator, conform mentiunilor din certificatul de garantie care insoteste echipamentul.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.