Centrala termica conventionala Motan Sigma 24, Gaz, Tiraj fortat, 24 kW, Doua schimbatoare de caldura, Schimbator monotermic, Afisaj LCD

Centrala termica conventionala Motan Sigma 24, Gaz, Tiraj fortat, 24 kW, Doua schimbatoare de caldura, Schimbator monotermic, Afisaj LCD este un produs care a obtinut foarte usor cele 3 stele la clasa eficienta.

Centala termica despre care vorbim suporta si sustine foarte usor un apartament de 3-4 camere cu incalzirea si apa calda menajera de la baie si bucatarie, datorita schimbatorului secundar de caldura supradimensionat , 14 sau 16 placi.

Centrala se poate conecta foarte usor a sistemul de incalzire din pardoseala, aceasta dispune de sistem inteligent de detectie a debitului de apa si a necesarului de caldura.

Este foarte stabila atunci cand ii setezi temperatura dorita de tine la apa calda sau caldura, termostatele inteligente se vor opri cand vor ajunge la temperatura setata si vor porni centrala automat cand temperatura va scadea.

Hidroblocul este confectionat dintr-un material de cea mai buna calitate poliamida ranforsata cu fibra de sticla, aceasta va tine la distanta depunerie de calcar.

Centrala termica dispune de un afisaj care va comunica cu utilizatorul, aici vei avea afisate coduri de erori. Centrala termica dipune de o pompa de recirculare a apei low energy, vei simti economia de energie.

Centrala termica Motan Sigma are o multime de sisteme de siguranta cum ar fi, supapa de siguranta la supraresiune; protejeaza centrala termica la presiuni mai mari de 3 bar, senzor de temperatura a apei pe instalatia de termoficare, presostat de aer care sesizeaza lipsa evacuarii gazelor arse, termostat de siguranta la supratemperatura pentru schimbatorul de caldura, placa electronica pentru comanda si controlul elementelor de executie, sistem performant de autodiagnosticare, functie de protectie anti-inghet, prevenire a depunerilor de calcar, functia antiblocare pompa cu actiune la fiecare 24h.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Detalii Tehnice
Tip centrala – Conventionale
Tip montare – Murala
Putere termica nominala min/max (kW) – 9 / 24
Tip alimentare – Gaz
Tiraj – Fortat
Panou de comanda – Electronic
Randament (%) – 93
Suprafata spatiului ce trebuie incalzit (m²) – 200
Functii Speciale
Debit apa calda(l/min) – 10
Vas de expansiune – Da
Ventilator – Da
Eficienta
Clasa de eficienta energetica – 3 stele
Siguranta in exploatare
Protectie la inghet – Da
Temperatura gazelor evacuate ( ̊C) – 150
Clasa Nox – 4
Specificatii Tehnice
Greutate – 31KG
Dimensiuni – 436 x 307 x 700 W x D x H mm
Tensiune alimentare – 230V
Putere totala consumata – 80 W
Clasa de protectie electrica – IP40 IP
Temperatura min/max pe circuitul de incalzire – 30 / 80C
Presiune min/max pe circuitul de incalzire – 0.5 / 3 bar
Capacitate vas expansiune – 7L.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Capacitate Incalzire

10.0/10

Montaj

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Randament Maxim.
  • Pret accesibil.
  • Design placut, compact.
  • Reglaje digitale, afisaj LCD.
  • Montaj usor.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.