Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE, Gaz, 24 kW, Schimbator de caldura bitermic, Afisaj LCD

Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE, Gaz, 24 kW, Schimbator de caldura bitermic, Afisaj LCD este cea mai potrivita pentru un apartament cochet de 3-4 camere.

Centrala termica este foarte silentioasa si foarte economica, vei simti diferenta la prima regularizare a companiei de furnizare a gazului metan.

Are un design modern de ultima generatie, este compacta si foarte usor de montat. Datorita formeii speciale centrala termica isi poate gasi locul oriunde in orice camera din apartamentul tau.

Centrala termica foloseste tehnologia condensari, aceasta realizeaza o eficienta de 103%. Datorita senzorilor foarte atenti la fiecare schimbare a temperaturii centrala economiseste foarte multa energie electica.

Centrala Bosh Condens functioneaza cu ventilator si vana de gaz modulante, fapt ce ajuta la reducerea costurilor cu combustibilul. Produsul despre care vorbim la ultimele teste foarte riguroase a primit doua stele( **), acest lucru inseamna ca va poate asigura apa calda si apa menajera la bucatarie, baie si grup sanitar aferent fara probleme.

Temperatura apei nu va scade de cea setata de consumator. Centrala termica va comunica cu utilizatorul printr-un ecran lcd, nde vor fi afisate toate comenzile si de asemenea sunt afisate si eventualele coduri de avarie ce ajuta la o diagnosticare facila.

Centrala termica scoate cele mai scazute vaori de NOx si CO2, acest lucru o face foarte buna prietena cu mediul inconjurator. Datorita sistemului de absorbtie al zgomotului, produsul este foarte silentios.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Valoarea zgomotului in functionare maxima este de 36 dB(A). Centrala termica dispune de o multime de sisteme de siguranta cum ar fi: senzor incalzire tur, termostat de siguranta tur, senzor gaze arse, senzor nivel condensat recuperator, vana de gaz, vas de expansiune, electrod ionizare, senzor ventilator (pentru turatie), termostat siguranta gaze arse (STB), sifon condens, supapa siguranta incalzire (3 bar).

Debitul de apa calda este de 10l pe minut, dimensiunea vasului de expansiune este de 8l. Centrala termca are o greutate aproximatva de 37kg, aceasta se alimenteaza la reteaua de energie electrica printr-o priva de maxim 230V.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Capacitate Incalzire

10.0/10

Montaj

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Se monteaza foarte simplu.
  • Super produs, utilizare facila, nivel redus de zgomot.
  • Apa se incalzeste aproape instant.
  • Design ultra modern.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.