Concentrat intensiv antirid ROC Pro Correct Pareri

Concentrat intensiv antirid Roc Pro Correct  este o crema fluida cu o textura lejera cu proprietati extraordinare de regenerare a tenului matur si nu numai.

Acest produs contine cea mai ridicata concentratie  de Roc RETINOL din gama produselor RoC.

Se stie ca retinolul este un derivat al vitaminei A, nelipsita din ingredientele produselor cosmetice de calitate.

Vezi oferta aici

Concentrat intensiv antirid ROC Pro Correct Pareri

Principalul rol al retinolului este acela de a netezi pielea, umpland ridurile cu colagen. Astfel, alaturi de acidul hialuronic, este un produs imbatabil in lupta cu ridurile si imperfectiunile tenului matur. Reduce vizibil ridurile fine.

Este un produs destinat folosirii pe timpul noptii, deoarece pielea atunci se reface mai bine. Textura sa il face extrem de usor de aplicat. Este creat special pentru tenul matur, obosit si lipsit de suplete, dar poate fi folosit si pe celelalte tipuri de ten fiind un excelent agent de hidratare.

Indicatii de aplicare: dupa ce tenul a fost curatat in prealabil se aplica crema cu miscari circulare pe toata suprafata pielii masand in special zonele cu riduri. Se aplica o singura data pe zi, de preferabil seara, datorita concentratiei ridicate de retinol.

Mai multe detalii aici

Este potrivit pentru toate tipurile de ten. Se adapteaza cantitatea in functie de sensibilitatea pielii. Se recomanda folosirea regulata.In caz de reactii cutanate se intrerupe utilizarea.

Crema conceputa pentru femei. Beneficii: regenerare. Ambalat in tub, cantitate 30 ml.

Concentrat intensiv antirid ROC Pro Correct Pareri

7.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Material

0.0/10

Design

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.