Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC Electric Pareri si Sfaturi

Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, 71 l, Clasa A+, Negru este un aparat electrocasnic de calitate ce nu va trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei tale.

Pentru fabricare acestui Cuptor incorporabil Arctic s-au folosit numai componente de calitate superioara si foarte rezistente. Cuptorul dispune de un design modern, adaptabil in orice bucatarie.

Peretii exteriori sunt foarte bine izolati, nu conteaza programul pe care il folosesti acestia raman tot reci, geamul de la cuptor se incalzeste foarte putin.

Consumul de curent electric este foarte scazut, acesta face parte din Clasa energetica A+, Ofera un consum redus de energie electrica comparativ cu cuptoarele din clasa A.

Te bucuri de functiile cuptorului tau, cu un consum optim de energie electrica! Capacitatea cuptorului este foarte mare, pentru prepararea concomitenta a mai multor retete.

Cu Arctic, nicio provocare nu e prea mare. Alegi volumul potrivit nevoilor tale si ale familiei tale! Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs.

Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retete. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate.

Raportul pret calitate pentru acest produs este unul foarte corect si putem spune ca merita toti banii. Este o investitie foarte inspirata in calitate si in timp.

Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC Electric Pareri si Sfaturi

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Montaj

9.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Calitate superioara
  • Cuptorul dispune de o multime de functii
  • Consumul de curent electric este redus
  • Isi gaseste locul in orice bucatarie
  • Usor de montat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.