Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, 71 l, Clasa A+, Negru

Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, 71 l, Clasa A+, Negru este un aparat electrocasnic de calitate ce nu va trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei tale.

Pentru fabricare cuptorului s-au folosit numai componente de calitate superioara si foarte rezistente. Cuptorul dispune de un design modern, adaptabil in orice bucatarie.

Pereti exteriori sunt foarte bine izolati, nu conteaza programul pe care il folosesti acestia raman tot reci, geamul de la cuptor se incalzeste foarte putin.

Consumul de curent electric este foarte scazut, acesta face partea din Clasa energetica A+, Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu cuptoarele din clasa A.

Te bucuri de functiile cuptorului tau, cu un consum optim de energie electrica! Capacitatea cuptorului este foarte mare, pentru prepararea concomitenta a mai multor retete.

Cu Arctic, nicio provocare nu e prea mare. Alegi volumul potrivit nevoilor tale si ale familiei tale! Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs.

Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate.

Descopera pretul AICI!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Montaj

9.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Calitate superioara.
  • Cuptorul dispune de o multime de functii.
  • Consumul de curent electric este redus.
  • Isi gaseste locul in orice bucatarie.
  • Usor de montat.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.