Apa Micelara Bioderma White Pigmentbio H2O

Apa micelara Bioderma White Pigmentbio H2O este un produs nou din gama Bioderma, demachiant micelar cu efect depigmentant si de albire a pielii.

Face parte dintr-o gama de produse dermato-cosmetice special formulate pentru a rezolva problemele de pigmentare ale tenului sensibil si matur acesta ajutand la redobandirea luminozitatii tenului lasadu-l revigorat si profund curatat.

Vezi oferta aici

Apa Micelara Bioderma White Pigmentbio H2O

Acest produs stimuleaza eliminarea petelor de pe suprafata tenului, uniformizeaza si sporeste luminozitatea naturala a pielii. Contine miceli pentru micro-emulsionarea eficienta a impuritatilor si a machiajului, in special a machiajului din jurul ochilor unde pielea este mai sensibila.

Produs destinat tenului sensibil. Excelent tolerant cutanat. Folosit in mod regulat ,atat dimineata cat si seara, 7 zile pe saptamana acesta lasa pielea curata, luminoasa si calma.

Reduce in mod vizibil roseata caracteristica tenului sensibil si mentine bariera de protectie naturala a pielii.Produs conceput pentru femei, persoanelor care folosesc des machiaj.

Apa micelara Bioderma nu contine parabeni si parfum, hipoalergenic. Facand parte dintr-o gama de produse dermato-cosmetice toleranta cutanata este foarte buna pentru toate tipurile de ten.

Este un excelent tonic folosit la indepartarea machiajului. Mod de aplicare: Se aplica pe discheta demachianta si se sterge usor tenul cu miscari circulare. Se repeta pana cand tenul este curat.
Pentru Femei: Toate tipurile de ten
Tip produs: Lichid -tub 200ml
Beneficiu !Curatare

Apa Micelara Bioderma White Pigmentbio H2O

7.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Persista

0.0/10

Design

10.0/10

Accesibil

10.0/10

PRO

  • Elimina eficient machiajul.

Contra

  • Pret ridicat in raport cu, cantitatea recipientului.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.