Apa de Toaleta Bvlgari Aqva Amara, Barbati, 50ml

Apa de Toaleta Bvlgari Aqva Amara Men a fost creat de catre parfumierul Jacques Cavallier in anul 2014 si este o apa de toaleta din categoria Lemnos-Acvatic.

Casa Bvlgari a impresionat din nou audienta prin lansarea acestui ape de toaleta marina, cu o esenta amara, usor lemnoasa. Parfum potrivit oricarui anotimp,

Aqva Amara este un parfum sarmant, seducator, energic. Apa de toaleta potrivita barbatilor aventurieri, cu spirit nelinistit, mereu in cautare de aventura.

O reinterpretare a clasicului Aqva Pour Homme lansat in anul 2005, Aqva Amara surprinde prin combinatia de arome lemnoase, citrice,fum si acvatice.

Apa de toaleta se deschide cu un miros invaluitor de citrice la care se adauga mirosul exotic al eucaliptului. Spontan apar notele marine, ozonice, sarate.

Este apa de toaleta perfecta pentru barbatii indragostiti de mirosurile puternice, irezistibile. Isi mentine caracterul acvatic si mediteranean prin intermediul mandarinelor siciliene, a florilor de neroli si al cristalelor de sare ozonica.

Spre sfarsitul proiectie sale raman mirosurile intunecate, balsamice tocmai pentru ca Aqva Amara sa isi sporeasca puterea de atractie.
Acorduri principale: Citric, Acvatic, Balsamic, Proaspat, Flori Albe, Fum
Note de varf: Mandarina Siciliana
Note de mijloc: Neroli, Apa
Note de baza: Frunze de paciuli, Olibanum
Categoria: Lemnos-Acvatic
Pentru Barbati
Tip produs : Apa de toaleta 50 ml

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Persista

9.0/10

Intensitate

10.0/10

Design

9.0/10

PRO

  • Persistenta mirosului indelungata, raport bun calitate-pret.

Contra

  • Poate avea un miros prea greu pentru unele persoane.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.