Detergent Lichid Ariel Touch of Lenor Fresh 80 spalari, 5.2L

Detergent Lichid Ariel Touch of Lenor Fresh 80 spalari, 5.2L, este un produs ce curata si improspateaza hainele foarte bine.

Ariel este fără îndoială un detergent foarte bun, dar în combinație cu lenor e minunat. Nu mai e nevoie de balsam iar rufele miros grozav pentru mult timp.

Detergentul dispune de un parfum placut si rezistent. Detergentul lichid Ariel Touch of Lenor asigura o indepartare impecabila a petelor de la prima spalare.

Capacul special permite pre-tratarea, curatarea si indepartarea petelor, impreuna cu dozarea usoara a detergentului.

In plus prospetimea de lavanda te va binedispune pe tot parcursul zilei. Desi dur cu petele, Ariel este foarte bland cu hainele putant fi folosit atat pentru rufele albe cat si pentru cele colorate.

Detergentul Ariel lichid indeparteaza cu success petele chiar si la 30°C. In plus acesta se dizolva rapid fiind potrivit chiar si pentru cele mai scurte cicluri de spalare.

Ariel este recomandat de catre mai multi producatori de masini de spalat de top, decat oricare alt brand la nivel global.

Elimina depunerile de deodorant lasan la inmuiat haine in apa calda cu o jumatate de capac de Ariel lichid pentru o ora. Spala apoi conform indicatiilor de pe eticheta.

Pretul este foarte mic si poate fi descoperit aici!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Putere de spalare

10.0/10

Cantitate in recipient

10.0/10

Persistenta parfum

10.0/10

PRO

  • Indeparteaza impecabil petele.
  • Rezultate exceptionale indiferent de culoare
  • Potrivit pentru cicluri scurte de spalare.
  • Haine rasfatate si parfumate.
  • Ariel este recomandat de catre mai multi producatori de masini de spalat de top, decat oricare alt brand la nivel global.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.