Remorca motocultor Rotakt REM400, capacitate 400 kg, basculabila

Remorca motocultor Rotakt REM400, capacitate 400 kg, basculabila este un atelaj de foarte mare ajutor la ferma ta. Remorca este construita pe un sasiu foarte rezistent, are suspensii pe foi de arc, frana mecanica pe tambur si un sistem de basculare foarte eficient.

Capacitatea generoasa de care dispune remorca te va ajuta sa transporti dintr-un loc in altul al fermei diferite obicte ce nu pot fi transportate de tine.

Remorca pentru motocultor are un scaun confortabil, dotat cu o cutie pentru depozitat sculele, suspensie pe foi de arc si roti mari pneumatice, 4.00-12.

Remorca poate fi folosita pentru transportul de cereale, transporrt de animale sau imprastiat ingrasaminte. Remorca cantareste 107kg, pentru aputea fi remorcata vei avea nevoie de minim 5,5cp.

Remorca poate bascula doar pe partea din spate, sistemul de franare este mecanic. Remorca are urmatoarele dimensiuni: inaltime bena 310mm, lungime bena – 1280mm, latime bena 890mm. Frana poate fi activata cu ajutorul mainii sau piciorului.

Dimensiunea la roata este de 4.00-12. Remorca este foarte stabila, atat incarcata cat si descarcata, se comporta foarte bine ata pe drum accidentat cat si pe sosea asfaltata.

Descopera Pretul Aici!!!

 

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Suspensii

10.0/10

Sistem de franare

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

PRO

  • O remorca foarte rezistenta.
  • Usor de condus.
  • Foarte stabila.
  • Sistem de franare eficient.
  • Basculeaza fara prea mare efort.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.