Dynagym – Placa multifunctionala pentru fitness

Dynagym – Placa multifunctionala pentru fitness este un accesoriu ce te va ajuta sa iti intretii conditia fizica. Vrei picioare subtiri si sexi? Un abdomen de invidiat? Nu ai nevoie decat de placa speciala Dynagym.

Aceasta este o placa pentru echilibru, placa twist, stepper, roller. Toate acum sunt intr-un singur produs. Datorita design-ului placii curbate, tot ce vei lucra pe placa va mari intensitatea exercitiului asupra muschilor.

Daca vei achizitiona acest produs vei scapa de abonamentele platite la sala si vei beneficia de timpul pe care il vei petrece dus intors de la sala de forta.

Acum poti executa exercitiile pe care le doresti la tine acasa, la orice ora din zi sau noapte. Pe placa Dynagym te poti balansa, rasuci, poti calca stepper-ul sau doar il rulezi.

Poti face cele mai dificile genoflexiuni, exercitii pentru abdomen. Programul inovator de fitness iti va aduce schimbari in 15 minute de exercitii intense.

Pretul este AICI.

Trebuie sa sti ca, cu placa Dynagym poti executa to felul de exercitii, de la cardio, yoga, forta, pilates, chiar si stretching.

Placa Dynagym poate fi folosita cu usurinta atat de barbati cat si de femei, poate fi folosit de persoanele incepatoare sau avansate, indiferent de varsta.

Cu ajutoru placi Dynagym slabesti iti menti conditia fizica si vei avea un trup de invidiat.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Multifunctional

10.0/10

PRO

  • Aparat dedicat exercitiilor fizice.
  • Este alternativa mult mai practica si mai economica a programelor de sport.
  • Cel mai sigur si eficient aparat dedicat exercitiilor fizice usoare.
  • Peste 100 de exercitii fizice de intensitati diferite.
  • Poti face miscari de balansare, rasucire, urcare si coborare.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.