EASYmaxx Laser Spotlight – Proiector cu Laser

Se apropie sarbatorile de iarna, cu totii stim ca vom avea nevoie de foarte multa beteala si beculete luminoase pentru a impodobii casele si camerele mai speciale.

Pentru a evita unca in zadar si pentru a scapa de sresul si munca depusa iti propunem un produs de la Aloshop inovativ EASYmaxx Laser Spotlight – Proiector cu Laser. Acesta se poate monta atat afara cat si in interiorul casei. Este foarte rezistent la intemperiii, dispune de o multime de functii pe care le poti seta.

EASYmaxx Laser Spotlight se monteaza foarte usor, tot ce trebuie sa faci este pentru montatul in exterior, sa te foosesti de piciorul pe care va trebui sa il fixezi in pamant. Pentru a fi alimentat la curent vei avea nevoie de un prelungitor in care sa nu intre apa.

EASYmaxx Laser Spotlight dispune de un snur pentru conexiune la curent destul de lung. Renunta acum la grijile decoratiunilor de sarbatori cu Easymaxx Laser Spotlight – proiectorul cu laser pentru iluminatul decorativ al locuintei tale!

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

 

Simplu de asamblat, rapid de instalat si deosebit de rezistent, iti ofera atmosfera perfecta de sarbatoare!

EASYmaxx Laser Spotlight – Proiector cu Laser Iti ofera un joc de lumini spectaculos, realizat cu peste 1000 de puncte laser, este ideal pentru decorarea casei de Craciun, dar si pentru diferite petreceri tematice, creaza atmosfera perfecta pentru sarbatorile de iarna in culorile specifice, rosu si verde, primesti gratuit telecomanda cu temporizator si 3 programe: flash, lumina constanta sau alternativ intre cele doua, include tija de fixare pentru gradina sau intr-un loc special amenajat din interior, carcasa și tija din aluminiu ii asigura rezistența la conditiile nefavorabile de exterior.

Pentru mai multe detalii despre produs, intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie.

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Se monteaza foarte usor.
  • Lumineaza toata casa.
  • Casa va fi luminata in stil de sarbatoare.
  • Copii se bucura la aprinderea proiectorului.
  • La rasaritul se inchide automat.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.