Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI955/00 Pareri Utile

Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI955/00, Senzor Smartskin, utilizare cu sau fara fir,450.000 impulsuri, accesoriu fata, corp, axila si inghinal, Auriu/Alb este un produs ce iti va face viata mai usora, daca vei achizitiona acest epilator vei evita toate programarile la salon si timpul pierdut pe drum.

Rezultatele acestui epilator sunt uimitoare, vei scapa de parul nedorit in cel mai scurt tip cu sedinte minime de folosire. De acum te poti bucura de o piele catiifelata pana la 8 saptamani. Acest epilator a fost dezvoltat de cei mai buni ingineri si cei mai renumiti medici dermatologi.

Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 poate fi folosit pe mai multe zone ale corpului, cum ar fi: pentru fata, pentru axila, zona bikini. Pentru fiecare parte enumerata se foloseste un cap special.

Philips Lumea utilizeaza o tehnologie inovatoare bazata pe lumina, denumita lumina intens pulsata (IPL), pentru a intrerupe ciclul de crestere a parului.

 

La radacina sunt aplicate impulsuri delicate de lumina, iar dupa mai multe tratamente, parul nu mai creste. Tehnologia IPL este disponibila in saloanele de specialitate din 1997.

Inspirat de aceasta tehnologie, Philips Lumea iti ofera posibilitatea de a-ti trata parul acasa, eficient si usor. Philips Lumea Prestige este incununarea a 14 ani de cercetare si dezvoltare, in colaborare cu dermatologi renumiti.

Epiatorul poate functiona atat conectat la reteaua de crent electric cat si pe baterii.

Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI955/00 Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

Manevrabilitate

10.0/10

PRO

  • Inspirat de tehnologia profesionala IPL, dezvoltat impreuna cu dermatologi.
  • Eficacitate dovedita.
  • Accesorii curbate si unice, pentru diferite zone ale corpului.
  • Accesoriu pentru fata cu forma precisa si filtru suplimentar pentru fata.
  • Senzor SmartSkin.

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.