Prajitor de paine Philips HD2586/20, 950 W, 2 felii, Negru/Argintiu

Prajitor de paine Philips HD2586/20, 950 W, 2 felii, Negru/Argintiu este un prods de calitate ce prajeste painea fara s-a o arda, carcasa exterioara din inox nu se incalzeste si se curata foarte usor.

Prajitorul dispune de sapte trepte pentru prajire a painii, tot ce trebuie sa faci este sa setezi treapta dorita si prajitorul va porni automat.

Prajitorul dispune de un design ultra modern, este foarte compact si foarte bine ucrat. Dimensiunile lui foarte mici il avantajeaza, pentru ca ocupa foarte putin spatiu de depozitare.

Prajtorul mai dispune de optiunea de infasurare a cablului, tavita din interiorul prajitorului este detasabila, acest lucru este benefic pentru ca se curata foarte usor de frimiturile depuse.

Nu mai trebuie sa iei prajitorul si sa il intorci invers pentru a cade frimiturile adunate pe fundul lui. Prajiorul mai dispune de un buton special ce odata activat va anula comenzile date anterior.

Pentru a ridica feliile de paine gata prajite fara sa te frgi sau sa te atingi de peretii paritorului, acesta dispune de functia de ridicare suplimentara a feliior prajite.

Prajiorul poate praji in acelasi timp doua felii de paine, timpul de prajire difera in functie de treapta selectata de tine.

Sistemul anti-alunecare cu care este echipat il va face foarte stabil indiferent de suprafata pe care este asezat.

Pretul se afla aici!!!

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

Consum de energie

9.0/10

PRO

  • Sapte niveluri reglabile de control al rumenirii.
  • Optiune de infasurare a cablului.
  • Tava detasabila pentru firimituri.
  • Peretele exterior al prajitorului de paine ramane rece.
  • Buton de anulare pentru a opri aparatul in orice moment.

Contra

  • Pretul usor cam mare.
  • Consumul de energie nu este de neglijat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.