Epilator Philips Lumea IPL SC2005/00, 250000 pulsatii, Alb

Daca vei folosi acest instrument special, Epilator Philips Lumea IPL SC2005/00, 250000 pulsatii, Alb vei avea salonul profesional de epilat la tine acasa.

Este un produs cu potential care isi face foarte bine treaba, in cel mai scurt timp beneficiile se vor observa. Avantajul este ca aparatul de epilat nu va irita pielea, il poti folosi pe orice parte a corpului doresti, efectele vor fi aceleasi.

https://www.youtube.com/watch?v=E6QUPYXKjhc

Dupa sedinta cu numarul 2 vei observa ca parul se va opri din crestere sau va creste mai incet. Aparatul se poate folosi la axila, inghinal complet, interfesier, picioare, efectele vor fi aceleasi.

Produsul este echipat cu o baterie puternica ce iti va permite folosirea pe mai mult timp. Simplu, rapid si portabil, sistemul de îndepartare a parului IPL Lumea este usor de utilizat, setati intensitatea luminii, alunecati uniform peste piele si veti putea vedea rezultatele exceptionale inca de la prima utilizare.

Philips Lumea emite impulsuri luminoase de intensitate mare (IPL), care provoaca foliculii de par sa dispara în mod natural, lasând în urma o piele uimitor de neteda.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Majoritatea tratamentelor dureaza mai putin de 15 minute. Rezultatul a 12 ani de cercetare realizat în colaborare cu specialisti si dermatologi, tratamentul Philips Lumea este sigur si nedureros, chiar si în zonele sensibile ale pielii. Selectati dintr-o serie de trei modele: Lumea Prestige, Lumea Advanced, Lumea Essential.

Deja incercat si apreciat de peste un milion de femei, acum va puteti bucura si dumneavoastra de pielea neteda folosind sistemul Philips Lumea IPL pentru îndepartarea parului.

Produsul este confectionat dintr-un plastic casant, robust cu design modern, manerul este prevazut cu sistem antialunecare pentru o aderenta mai buna.

Daca vrei sa treci de la o etapa la alta va trebui sa ii schimbi adaptorul. Este prevazut cu 5 viteze, se poate folosi fara fir, timpul de incarcare a bateriilor complet este de 1 ora si 40 min. Pentru moment este disponibil in doua culori, alb si roz.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficacitate

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Fara fir.
  • Nu irita pielea.
  • Se poate folosi cu acelasi efect pe orice parte a corpului.
  • Are acelasi efect ca la un salon profesional.

Contra

  • Timpul de incarcare complet este cam mare, o ora si 40 de minute.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.