Monitor Gaming LED TN AOC 23.8″, Wide, FHD, HDMI, DisplayPort, 75Hz, 1ms, FreeSync, Speakers, G2460VQ6, Negru

Monitor Gaming LED TN AOC 23.8″, Wide, FHD, HDMI, DisplayPort, 75Hz, 1ms, FreeSync, Speakers, G2460VQ6, Negru, este un produs de nota 10. Odata ce ai pornit acest monitor nu vei mai vrea sa il opresti si asta pentru ca vei descoperi cele mai reale culori, in joc vei putea distinge si cele mai mici detalii, greu de observat de pe un monitor obisnuit.

Vreau sa va fac o prezentare in ansambu iar pentru inceput vom incepe cu exteriorul si materialul din care este fabricata carcasa. Pentru inceput va trebui sa stii ca acest produs are diagonala de 24 inch, materialul exterior este un plastic casant pe care nu raman urme de degete la atingere.

Designul este ultra modern, forma compacta si culoarea negru cu rosu il face unic in categoria de monitoare de Gaming. Diplay-ul are rezolutia de 1920 x 1080 FULL HD iluminat led, tipul de ecran este Wide 16:9. Luminozitatea este de 250 cd/m², timp de raspuns 1 ms. Ca un minus la acest monitor sunt boxele incorporate, acestea nu au claritatea asteptata de multi jucatori.

Dar pana la urma cei ce cauta un monitor bun pot sa isi achizitioneze separat boxe de aceeasi calitate. Conectorii integratati VGA, HDMI si DisplayPort va permit sa conectati mai multe dispozitive, cum ar fi calculator si consola de jocuri, in acelasi timp.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Pentru orele petrecute in spatele ecranului, G2460VQ6 dispune de tehnologia avansata Anti-Blue Light care reduce oboseala ochilor si creste confortul la vizualizare. Pentru linistea consumatorilor trebuie sa stiti ca acest tip de monitor este compatibil cu toate placile video de pe piata la ora actuala.

O functie speciala este aceea pentru utilizatorii de placa video AMD Radeon ™, G2460VQ6, este compatibil cu tehnologia AMD FreeSync ™. Contrastul dinamic este de 80000000:1, dimensiune punct(pixel) este de 0.276 mm.

O rata de refresh foarte buna atat pe orizontala 30 – 83 kHz cat si pe verticala 48 – 76 Hz. Numarul de culori este impresionant 16.7 milioane.

Monitorul are disponibil un suport pentru prindere pe perete VESA 100 x 100 mm. Tehnologiile folosite pentru display Flicker-Free, AntiBlueLight.

Monitorul dispune de o conectivitate variata, iata porturile video disponibile: 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x Display port, porturile audio sunt 1 x Casti, 1 x 3.5 mm Mini-jack.

Monitorul mai dispune de un port pentru date Kensington Lock. Puterea consumata este foarte mica 23 W, monitorul face parte din gama Gaming.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Conectivitate

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Piciorul este foarte solid.
  • Oricat de aproape vei sta de monitor nu ii poti vedea pixelii.
  • Culorile displayu-lui sunt impersionante.
  • Butoanele sunt foarte usor de controlat.
  • Se conecteaza foarte usor cu orice tip de placa video.

Contra

  • Difuzoarele incorporate nu sunt de calitate.
  • Pretu usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.