Espressor automat Bosch VeroAroma TES60321RW, 15 Bar, 1.7 l, Argintiu/Gri

Espressor automat Bosch VeroAroma TES60321RW, 15 Bar, 1.7 l, Argintiu/Gri este un produs ce nu va trebui sa lipseasca din orice casa. Espressor prepara cele mai sofisticate bauturi derivate din cafea boabe.

Espressor-ul are un design placut ce isi va gasi locul cu usurinta printre obiectele electrocasnice din bucataria ta. Este foarte stabil si usor de folosit.

Espresorul beneficiaza de un sistem inovativ de incalzire „SensoFlow System”: savureaza un espresso perfect de fiecare data, datorita temperaturii ideale constante de preparare.

Datorita sistemului de presare al cafelei, bautura rezultata are o aroma si o tarie unica si o spuma impecabila. Acest model de espresor poate prepara cu usurinta urmatoarele bauturi: Cappuccino, Latte macchiato, Espresso, Cafea, Lapte cald.

Tot ce trebuie sa faci este sa alimentezi spatiul destinat cafelei boabe sau cafea macinata si alte ingrediente. Seteaza bautura favorita si imediat espresorul iti va raspunde la comanda data.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Capacitatea rezervorului de apa este de 1,7l, suficient pentru o multime de preparate din cafea.

Espresorul poate prepara si umple in acelasi timp doua cesti, presiunea pe care espresorul o foloseste este de 15 bar, espresorul dispune de functii speciale: Rasnita, Dispozitiv spumare, Cappuccino, Autocuratare. Poti fierbe apa pentru a prepara un simplu ceai.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Consum de curent electric

10.0/10

Stabilitate

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Prepara cele mai bune bauturi din cafea.
  • Acces la toate functiile instant.
  • Se curata foarte usor.
  • Rezervorul de apa este suficient.
  • Espresorul dispune de display generos.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.