Fierbator Heinner Imenium 70, 2200 W, 1.7 l, Inox

Fierbator Heinner Imenium 70, 2200 W, 1.7 l, Inox este un produs ce va ofera imediat apa fierbine pentru a prepara diverse bauturi cum ar fi: un ceai cald, cafea, sau apa fierbinte pentru diferite preparate.

Tot ce trebuie sa faci este sa pui cata apa ai nevoie in fierbator si sa il conectezi la priza. Apasa butonul si imediat apa se va fierbe.

Acest produs este fabricat dintr-un inox de cea mai buna calitate, se crata foarte usor, este foarte stabil in suportul lui. Fierbatorul este dotat cu un filtru special anti-calcar, apa calda pe care acesta o incalzeste este mult mai curata gata pentru bauturile calde preferate de tine si de familia ta.

Modul de utilizare este foarte simplu, este obligatoriu ca in fierbator sa puneti doar apa rece, inainte de a scoate fierbatorul de pe baza este indicat sa il opriti de la buton si sa fie scos din priza.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Baza si exteriorul aparatului nu trebuie sa intre in contact cu vreun lichid. Nivelul apei trebuie sa se situeze intre MIN si MAX.

Puterea fierbatorului este de 2200 W, capacitatea este de 1,7l, fierbatorul este dotat cu senzor pentru oprire automata. Rezistenta ce incalzeste apa este ascunsa.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, intra aici.

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Consum de curent electric

9.0/10

Stabilitate

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Foarte eficient.
  • Usor de folosit.
  • Capacitatea de 1,7l este suficienta.
  • Se curata foarte usor.
  • Baza rotativa 360 grade face ridicare si amplasarea mai usoare.

Contra

  • Consumul de energie nu este de neglijat.
  • Pretul usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.