Espressor automat DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B, 1450W, 15 bar, 1.8 l, Negru

Espressor automat DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B, 1450W, 15 bar, 1.8 l, Negru, este un produs de calitate superioara ce pastreaza aroma cafelei preparate de fiecare data.

Espresorul beneficiaza de o multime de functii, printre ele gasim si functia speciala CRF Technology Compact Reliable Fresh.

Aceasta consta intr-un sistem compact “fara tuburi”. Prin acest sistem boabele de cafea sunt macinate instantaneu garantand astfel o cafea plina de savoare la o temperatura ideala.

Pentru o curatare mai buna dupa folosire inginerii care au proiectat acest tip de espresor au gandit ca boilerul sa fie detasabil.

Doar asa vei putea curata espresorul chiar si in cele mai inaccesibile locuri. Functia speciala de incalzire instantanee incalzeste aparatul, astfel incat masina este intotdeauna la temperatura ideala pentru espresso, indiferent de timpul dintre cesti.

Daca vrei sa prepari doua cesti de cafea in acelasi timp este de ajuns sa selectezi aceasta functie. De retinut este faptul ca espresorul pe timpul folosirii este foarte silentios, rezervorul de apa are cantitatea de 1.8l, compartimentul pentru cafea este de 200g, acesta functioneaza foarte bine atat cu cafea boabe cat si macinata.

Presiunea de preparare a cafelei este de 15bar, la sectiunea functii speciale mai gasim functia de auto-curatare, pentru preparat cappuccino si o rasnita foarte puternica.

PRETUL SE AFLA AICI!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Functii speciale

10.0/10

Putere de macinare

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Design modern.
  • Ocupa foarte putin spatiu de depozitare.
  • Poate fi folosit atat la birou cat si acasa.
  • Cafeaua nu isi pierde aroma.

Contra

  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.