Solutie de curatare si intretinere anticalcar pentru masini de spalat si echipamente, MA-FRA Dekalk, 5 kg

Solutie de curatare si intretinere anticalcar pentru masini de spalat si echipamente, MA-FRA Dekalk, 5 kg, este solutia ideala pentru pastra interiorul aparatelor electricasnice din bucataria ta.

Stim cu totii ca MA-FRA este una dintre cele mai bune branduri ce produc astfel de solutii. Pentru a feri aparatele electrocasnice de depunerea inevitabila de calcar este nevoie de foarte putina solutie turnata chiar in interiorul masini de spalat vase sau in intetriorul cafetierei.

Textura acestui produs este lichida, usor de aplicat pe orice suprafata, se poate aplica cu foarte mare usurinta pe inox, sticla, portelan…..Solutie concentrata, decalcifianta, pe baza de acid. Indeparteaza depunerile de calcar din masina de spalat vase, cafetiere sau de pe echipamente si scule.

Nivel pH < 3. Dilutie de la 5% pana la 10 %. Pentru decaparea periodica a masinilor de spalat vase se lasa sa functioneze timp de 10-15 minute.

Pentru masinile de spalat vase, produsul se dozeaza cu ajutorul unei pompe sau se poate turna direct in masina de spalat vase. Nu se utilizeaza pe suprafete sensibile la acid.

Recipientul are dimensiunea de 5l, suficient pentru o lunga perioada de timp pentru tratarea aparatelor electro-casnice.

PRETUL ESTE FOARTE MIC SI SE POATE GASI AICI!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Concentratie

10.0/10

Cantitate bidon

10.0/10

Protectie impotriva uzurii

10.0/10

PRO

  • Se aplica foarte usor.
  • Trateaza cu respect fiecare componenta a aparatului electro-casnic.
  • Cantitatea din bidon este suficienta pentru o utilizare mai lunga.
  • Impiedica depunerea de calcar 100%.
  • Utilizabil pe mai multe suprafete.

Contra

  • Nu se utilizeaza pe suprafete sensibile la acid.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.