Espressor automat Krups Espresseria Automatic EA8108 Pareri si Sfaturi Utile

Espressor automat Krups Espresseria Automatic EA8108 este un aparat de cafea de înaltă calitate, cu o capacitate de 1,6 litri și o presiune de 15 bari, care asigură o extracție de cafea de înaltă calitate. Espressorul este disponibil în culoarea neagră și este proiectat pentru a fi ușor de utilizat, dar și de curățat.

Design-ul espressorului automat Krups Espresseria Automatic EA8108 este elegant și modern, cu o carcasă neagră lucioasă și o interfață simplă și intuitivă. Espressorul este dotat cu un ecran LCD și butoane tactile, care permit setarea ușoară a programelor și reglarea intensității cafelei.

Vezi oferta aici

Espressorul este prevăzut cu un sistem de preparare automată a cafelei, care permite utilizatorilor să prepare espresso, cafea lungă sau alte băuturi pe bază de cafea, fără a fi nevoie să efectueze operațiuni manuale. Espressorul dispune de un molf de cafea, care poate fi reglat în funcție de preferințele de aromă ale utilizatorului, precum și de un sistem de spumare automată a laptelui, pentru a prepara cappuccino sau latte macchiato.

Capacitatea mare a rezervorului de apă (1,6 litri) asigură o funcționare continuă și este potrivită pentru a prepara multiple cești de cafea fără a fi necesar să se umple rezervorul cu apă. De asemenea, espressorul dispune de un sistem de curățare și decalcifiere automată, care păstrează aparatul în condiții optime de funcționare și prelungește durata de viață a espressorului.

Mai multe detalii aici

În concluzie, espressorul automat Krups Espresseria Automatic EA8108 este un aparat de cafea de înaltă calitate, ușor de utilizat și de întreținut, care oferă multiple funcții și programe pentru prepararea cafelei. Este potrivit pentru cei care doresc să savureze o cafea de calitate acasă sau la birou, fără a fi necesar să petreacă mult timp în prepararea cafelei.

Espressor automat Krups Espresseria Automatic EA8108 Pareri si Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Practic

10.0/10

Fiabil

10.0/10

Aspect

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Fiabil in timp
  • Programe de ajutor
  • Usor de folosit
  • Gust cafea delicios

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.