Sistem de navigatie camioane Garmin GPS Dezl LGV 610 Pareri si Informatii Utile

Sistem de navigatie camioane Garmin GPS Dezl LGV 610 este un dispozitiv special proiectat pentru a fi utilizat de către șoferii de camioane. Cu un ecran tactil LCD de 6 inch, acesta oferă informații utile și precise despre rute, trafic, puncte de interes și multe altele. Sistemul poate fi conectat la o cameră de bord Garmin pentru o vedere mai bună a traficului din față și poate fi utilizat pentru a controla dispozitivele de la distanță.

Vezi oferta aici

Sistem de navigatie camioane Dezl LGV 610 include caracteristici precum hărți actualizate, informații despre limitările de înălțime, greutate și lungime ale camioanelor și alte restricții de rută pentru a ajuta șoferii să planifice cea mai bună rută pentru camionul lor. Aceasta înseamnă că șoferii de camioane pot evita rutele care nu sunt potrivite pentru camionul lor, cum ar fi cele care au poduri joase sau care nu permit camioanele de dimensiuni mari.

Sistemul include, de asemenea, alerte de trafic în timp real, astfel încât șoferii să poată evita întârzierile din cauza blocajelor sau a accidentelor de pe drum. Aceste alerte se bazează pe informații de la șoferii care utilizează aplicația Garmin pentru smartphone-uri și alte dispozitive.

Sistemul Dezl LGV 610 are, de asemenea, funcții de conectivitate care permit șoferilor să primească și să răspundă la apeluri telefonice fără a fi nevoie să ia mâinile de pe volan. De asemenea, sistemul poate fi utilizat pentru a trimite mesaje text predefinite, ceea ce poate fi util pentru a comunica cu dispecerii sau pentru a informa clienții despre starea livrărilor.

Mai multe detalii aici

Cu ajutorul funcției de control vocal, șoferii pot folosi sistemul de navigație fără a fi nevoie să atingă ecranul sau butoanele dispozitivului. De asemenea, sistemul Dezl LGV 610 poate fi conectat la un senzor de transmisie a puterii pentru a oferi informații în timp real despre performanța camionului, cum ar fi consumul de combustibil și distanța parcursă.

În concluzie, Sistem de navigație camioane Garmin GPS Dezl LGV 610 este un dispozitiv util pentru șoferii de camioane, care oferă informații precise și utile despre rute, trafic și restricții de rută. Cu o serie de funcții de conectivitate și control vocal, sistemul Dezl LGV 610 poate ajuta la îmbunătățirea siguranței și eficienței șoferilor de camioane.

Sistem de navigatie camioane Garmin GPS Dezl LGV 610 Pareri si Informatii Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Practic

10.0/10

Exact

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Harti
  • Exact
  • Pret bun
  • Usor de folosit
  • Practic

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.