Espressor automat Philips HD8652/59, 1l, 1400W, Carafa cu sistem spumare automata a laptelui, Rasnite 100% ceramice, 15 bar, Argintiu

Espressor automat Philips HD8652/59, 1l, 1400W, Carafa cu sistem spumare automata a laptelui, Rasnite 100% ceramice, 15 bar, Argintiu.

Este un aparat electrocasnic de calitate ce iti va indeplini toate dorintele cand vine vorba de o cafea bupa, proaspata si preparata foarte rapid.

Espresorul are un design impresionat – modern, pentru fabricarea lui s-au folosit materiale de calitate foarte durabile.

Dimensiunile reduse ale espresorului il avantajeaza, pentru ca acesta poate fi asezat in cele mai inguste locuri. Espresorul poate fi folosit atat la birou cat si acasa.

Pentru a prepara o cafea aromata vei avea nevoie de cafea boabe sau cafea gata macinata. Espresorul dispune de o rasnita rapida si puternica.

Avantajul este ca macinand cafeaua in espresor nu se va pierde nici macar 1% din aroma cafelei. Vei avea un espresso preparat perfect din boabe proaspat macinate in ceasca ta.

Pur si simplu apasa un buton si asteapta cateva secunde. Acum, cu noul sistem Easy Cappuccino, prepararea unui cappuccino n-a fost niciodata mai usoara.

Pentru a afla mai multe detalii tehnice, intra aici!!!

Poti umple doua cesti in acelasi timp, multumita functiei 2x. Espresorul dispune de o functie speciala MEMO, daca ai apasat acest buton espresorul va prepara cafeaua dorita de tine(functia va trebui setata de tine inainte).

Espresorul mai dispune de un boiler foarte rapid, acesta va incalzi apa imediat pentru ca bautura sa nu astepte mult sa fie preparata.

Pretul este foarte MIC si poate fi descoperit aici!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Consum

10.0/10

Design

10.0/10

Capacitate

10.0/10

PRO

  • Bauturi usor de preparat
  • Buton de selectare pentru concentratia cafelei
  • Setari de macinare ajustabile
  • Rasnite cu bavuri ceramice 100%
  • Functia MEMO

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.