Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH Sfaturi si Recomandari

Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH Electric, Sistem hidrolitic, 71 l, Clasa A, Negru este aparatul electrocasnic ce va completa foarte bine bucataria ta.Un real ajutor in orice gospodarie in care se gateste cu adevarat.

Cu un design de invidiat, ultra modern, fabricat numai din materiale si componente de calitate Cuptor incorporabil Arctic iti va satisface toate dorintele in materie de arta de a gati.

S-a sfarsit cu teama de a plati curentul foarte mult, acest cuptor are un consum redus de energie electrica. Aparatul electrocasnic vine cu 4 functii speciale ce simplifica gatitul traditional.

Ai functiile potrivite stilului tau! Volumul cuptorului este destul de mare, acesta are 71l pentru prepararea concomitenta a mai multor retete.

Cu Arctic, nicio provocare nu e prea mare. Alegi volumul potrivit nevoilor tale si ale familiei tale! Dupa folosire cuptorul se curata foarte usor si foarte rapid.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci in interiorul cuptorului un vas cu apa. Functia speciala Timer este foarte beneifica, cuptorul va urmari cu foarte mare atentie timpul care se scurge pana cand preparatul este gata. In momentul cand timpul a expirat, cuptorul te va anunta prin semnale sonore.

Cuptoarele Arctic sunt echipate cu iluminare interioara pentru a-ti oferi mai mult control asupra preparatelor tale. Poti urmari procesul de gatire, astfel incat sa pregatesti retete delicioase!

Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH Sfaturi si Recomandari

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Consum

9.0/10

Design

10.0/10

Capacitate

10.0/10

PRO

  • Dupa folosire se curata foarte usor.
  • Design Modern.
  • Capacitate foarte mare a cuptorului.
  • 4 functii speciale de gatire.
  • Cuptorul beneficiaza de functia speciala Aqua Drop Clean.

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.