Espressor automat Philips HD8827/09, 1850W, Sistem spumare lapte, Rasnite ceramice, Boiler incalzire rapida, 15 bar, 1.8 l, Negru

A sosit momentul sa iti prepari cafeaua preferata acasa la tine exact asa cum ti-o doresti. Pentru a putea ca aroma cafelei sa se pastreze pana la ultima gura de cafea va trebui sa ai un espresor performant.

Azi va propun sa aruncati o privire peste un produs nu chiar scump. Espressor automat Philips HD8827/09, 1850W, Sistem spumare lapte, Rasnite ceramice, Boiler incalzire rapida, 15 bar, 1.8 l, Negru.

Acest espresor poate fi folosit in conditii optime atat acasa cat si la birou. Este foarte silentios si foarte rapid, rasnita este atat de silentioasa incat nici nu iti vei da seama ce operatie va face espresorul.

Materialul ceramic asigura performanta de durata si operare silentioasa, fara deteriorari. Astfel, cafeaua va fi macinata la fel ca prima data, oferind tot ce e mai bun din boabe pentru mai mult de 15.000 de cesti.

Dupa folosire espressorul se curata foarte usor, pentru c aproape toate componentele sunt detasabile.

Unitatea de preparare este inima oricarei cafetiere super automate si trebuie curatata periodic. Unitatea de preparare complet detasabila permite curatarea temeinica prin simpla clatire la robinet. Puterea espressorului este de 1850W, espressorul este automat complet, acesta poate prepara 4 tipuri de bauturi energizante calde” Espresso, Espresso lung, Cafea, Cappuccino”.

Rezervorul de apa este foarte generos, acesta are capaciatea de 1,8l, espressorul poate prepara doua cesti de cafea in acelasi timp.

Pretul este aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

Mod de intretinere

10.0/10

PRO

  • Rasnite de cafea 100 % ceramice pentru performante de durata.
  • Savureaza 4 bauturi usor de obtinut.
  • Regleaza gura de scurgere a cafelei pentru a se potrivi oricarei cesti
  • Spuma delicioasa de lapte gratie sistemului Classic de spumare a laptelui.
  • Ajusteaza concentratia cu 2 setari pentru intensitatea aromei si 5 setari de macinare.

Contra

  • Pretul usor cam mare.
  • Consumul de energie nu este de neglijat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.