Cafetiera Heinner Savory HCM-1100D, 900 W, 1.5 l, Negru

Cafetiera Heinner Savory HCM-1100D, 900 W, 1.5 l, Negru este un produs de calitate ce nu va trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei sau a biroului tau. Cafetiera are un design modern, este compacta si ocupa foarte putin spatiu de depozitare.

Aceasta poate fi asezata in orice loc. Cafetiera dipune de o multime de functii foarte benefice, una din functii este timer-ul, acesta poate fi programat de cu seara iar dimineata gasesti cafeaua facuta, o mentina calda timp de o ora.

Se programeaza foarte usor. Cafetiera este fabricata dintr-un plastic de calitate, finisaje de inalta clasa. Timer-ul nu da erori, fara abur exterior sau deformari ale capacului rezervorului, foarte rapida, cafeaua se prepara imediat.

Cafetiera consuma foarte putin curent electric, dispne de functie anit-picurare, filtru con interior din plastic ”poate fi usor inlocuit cu unul metalic sau din hartie”.

Aroma cafelei preparata este inconfundabila, cafetiera dispune de functie speciala pentru a putea pastra aceasta aroma.

Cafetiera dispune de un rezervor de apa generos de 1,5l, oprire automata, cana de sticla. Cafeaua se va mentine calda datorita plitei de incalzit.

Durata maxima de mentinere la cald a cafelei este de 40 minute. Pentru un gust mai bun al cafelei, va recomanda sa o serviti imediat dupa preparare.

Daca nu doriti ca filtrul de cafea sa porneasca imediat, puteti seta functia de pornire automata.

Pretul este foarte mic si se gaseste aici.!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

Mod de intretinere

10.0/10

PRO

  • Design modern.
  • Foarte usor de folosit.
  • Foarte usor de folosit.
  • Pastreaza aroma cafelei.
  • Cfeaua va sta calda pana la 40 min.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.