Espressor automat Philips Saeco Incanto HD8917/09, 1850W, 1.8l, 15 bari (Argintiu)

Espressor automat Philips Saeco Incanto HD8917/09, 1850W, 1.8l, 15 bari (Argintiu) este aparatul electrocasnic ce iti va face fiecare dimineata mai energizanta.

Espresorul automt vine cu un design de invidiat, finisaj impecabil si materiale de cea mai buna calitate. Espresorul dispune de o multime de functii.

Saeco Incanto stabileste un nou standard la categoria sa. Partea din fata, rafinata, din otel inoxidabil contine tehnologie italiana de inalta calitate, conceputa pentru a prepara o cafea perfecta, de fiecare data.

Visurile tale in materie de cafea s-au implinit, in sfarsit. Espresorul este dotat cu o rasnita din ceramica ce va pastra aroma cafelei 100%.

Componentele ceramice asigura o macinare perfecta si permit curgerea apei la debit constant, pentru a extrage complet esenta boabelor. Boilerul cu care este echipat dispune de functie pentru incalzire a apei imediat.

Pentru mai multe detalii tehnice, intra AICI!!!

Atunci cand timpul este esential, poti obtine pe loc o ceasca de espresso sau cappuccino, multumita boilerului cu incalzire rapida.

Secretul sau rezida in invelisul din inox si aluminiu, cu ajutorul caruia poate ajunge extrem de repede la temperaturi ridicate.

Filtrul de apa AquaClean care este in dotarea espresorului iti va asigura peste 5000 de cesti de cafea preparate fara a detrarta instalatia espresorului.

Prin schimbarea filtrului o data la 3 luni, vei obtine beneficiile igienice ale unei ape curate, fara impuritati, si fara bataile de cap pentru detartrarea cafetierei, pentru 5000 cesti sau pana la 2 ani.

Pretul este AICI!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Calitate bautura preparata.

10.0/10

Finisaj

10.0/10

PRO

  • Design elegant. Calitate impresionanta a cafelei.
  • Extrage 100% din aroma cafelei cu ajutorul rasnitei ceramice.
  • 5000 cesti de cafea, fara detartrare, cu filtru AquaClean.
  • Cafea fara cofeina, cu aceeasi aroma inconfundabila, cu optiunea Powder.
  • Ciclul de curatare automata te scapa de orice batai de cap.

Contra

  • Pretul usor cam mare.
  • Nu am identificat contra-indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.