Monitor LED Philips 23.6″ 246E7QDSW/00, Full HD (1920 x 1080), MHL-HDMI, VGA, DVI, 5 ms (Alb)

Monitor LED Philips 23.6″ 246E7QDSW/00, Full HD (1920 x 1080), MHL-HDMI, VGA, DVI, 5 ms (Alb), poate fi folosit atat la birou cat si acasa.

Cu un design ultra modern, finisaje de cea mai buna calitate monitorul dispune de culori vii, imaginea fiind foate clara fara sa deranjeze.

Acest afisaj exceptional cu unghi de vizualizare larg cu gamut color mai amplu, ofera culori realiste, intr-un design elegant, pentru a beneficia de o prezenta noua si usoara in orice locuinta sau birou.

Tehnologie extralata PLS LED pentru acuratetea culorilor si a imaginii – Afisajele PLS utilizeaza o tehnologie avansata care va ofera unghiuri extralargi de vizualizare de 178/178 de grade, facand posibila vizualizarea afisajului din aproape orice unghi – chiar si in modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afisajele PLS va ofera imagini remarcabil de clare in culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme si pentru navigarea pe Web, dar si pentru aplicatii profesionale care necesita un nivel inalt de acuratete a culorilor si luminozitate uniforma in orice moment.

Afisaj 16:9 Full HD pentru imagini clare si detaliate – Calitatea imaginii conteaza. Afisajele obisnuite ofera calitate, dar iti doresti mai mult.

Acest afisaj are rezolutie Full HD 1920 x 1080. Cu Full HD pentru detalii clare imbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil si culori realiste care compun o imagine reala.

Pretul este AICI!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Calitate Imagine

10.0/10

Design

10.0/10

Finisaj

10.0/10

PRO

  • Culori vibrante, realiste.
  • Design Modern.
  • Tehnologie extralata PLS LED pentru acuratetea culorilor si a imaginii.
  • Oboseala ochilor redusa cu tehnologia fara scintilatii.
  • SmartContrast pentru detalii ale nivelului de negru intens.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.