Espressor Bosch Tassimo Vivy II TAS1402, 1300w, 3.3 bar, 0.7l , autocuratare si decalcifiere, capsule, Negru

Pentru a prepara o bautura calda energizanta de calitate vei avea nevoie de un aparat pe masura. Iti recomandam sa adaugi in colectia ta de aparate electrocasnice si Espressor Bosch Tassimo Vivy II TAS1402, 1300w, 3.3 bar, 0.7l , autocuratare si decalcifiere, capsule, Negru.

Acesta prepara o gama vasta de bauturi calde, cum ar fi: Espresso, Cafea, Caffe crema, Cappuccino, Ceai, Ciocolata calda, Latte macchiato, Lapte cald.

Aparatul este foarte usor de folosit, tot ce trebuie sa faci este sa asezi capsula si sa umpli recipientul cu apa -plin este de ajuns cat pentru 3 cafele, apoi apesi pe buton si gata, bautura se va prepara imediat.

Acest aparat de preparat bautura ta calda favorita se foloseste foarte usor, la fel de usor se si curata. Este foarte silentios, nu vei perturba inistea de dimineata cand vei incerca sa prepari o cafea de calitate.

Designul utra modern, dimensiunile mici de care dispune acest aparat de cafea il va face sa isi gaseasca locul fara probleme prin orice dulap sau in coltul cel mai retras.

Rezervoru de apa este suficient pentru a prepara 3 cesti de cafea, acesta are capacitate de 0,7l.

Presiunea la care prepara bautura este de 3.3 bar. Acest aparat este foarte usor de mutat dintr-un loc in altul, pentru ca este foarte usor. Greutatea espresrului este de 2.2kg gol.

Espresorul de cafea trebuie asezat la maxim 0.8cm de sursa de curent electric, pentru ca snurul de conectare la priza are ungimea de 0.9cm.

Pretul este AICI.

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Confort maxim in utilizare.
  • Functionare complet automata cu o apasare de buton.
  • Functionare cu capsule TASSIMO (T DISCs).
  • Suport cesti ajustabil si detasabil pentru utilizare de pahare inalte.
  • Disponibil in diverse variante de culori.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Se putea lucra putin mai mult la design.
  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.