Tensiometru electronic de brat Medisana BU 510, Alb Pareri si Recomandari Utile

Tensiometru electronic de brat Medisana BU 510, Alb este un produs destinat persoanelor ce au oscilatii de tensiune sau care pur si simplu vor sa isi verifice tensiunea la orice ora din zi sau noapte. Este un aparat indispensabil in orice casa, fara sa conteze sa suntem tineri sau persoane trecute de o anumita varsta. Este foarte important sa stii atunci cand ai o problema legata de tensiune arteriala, de multe ori un asemenea aparat a salvat vieti.

Am ales sa scriu acest review pentru Tensiometru electronic de brat Medisana in urma parerilor foarte bune adunate de la mai multe persoane care au cumparat si folosesc acest tensiometru, valorile pe care le indica sunt reale fix ca cele de la medic. Aceste tensiometru de brat Medisana masoara tensiunea sistolica, diasistolica si afiseaza si data si ora.

Este foarte usor de folosit. Metoda de masurare este Oscilometrica, acest aparat are cifrele foarte mare, pentru a putea fi citite valorile fara eroare.

Tensiometrul dispune de o manseta foarte lunga si foarte lata. Acest lucru este foarte benefic pentru persoanele ce au bratele mai groase.

Vezi oferta aici

Manseta poate cuprinde un brat care are circumferinta intre 22-36 cm.

Daca vrei sa massori tensiunea arteriala si vrei o citire corecta va trebui sa asezi manseta tensiometrului pe partea superioara a bratului.

Mai multe detalii aici

Poate fi folosit de 2 utilizatori iar functia de memorare automata permite salvarea de pana la 90 de valori ale tensiunii si va ofera siguranta unei bune evaluari atunci cand va prezentati la medicul dumneavoastra. Recenziile pentru acest aparat sunt foarte bune, acest lucru si experienta personala ne fac sa spunem ca achizitionarea acestui aparat este o decizie foarte inspirata.

Vezi oferta Emag Vezi oferta ITGalaxy Vezi oferta ForIT

Tensiometru electronic de brat Medisana BU 510, Alb Pareri si Recomandari Utile

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Indicator de valori

10.0/10

PRO

  • Se foloseste foarte usor.
  • Manseta este destul de lunga.
  • Vaorile sunt reale.
  • Bateria tine foarte mult timp.
  • Poate fi folosit de catre doua persoane simultan.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.