Tensiometru electronic de brat Medisana BU 510, Alb

Tensiometru electronic de brat Medisana BU 510, Alb este un produs destinat persoanelor ce au oscilatii de tensiune sau care pur si simplu vor sa isi verifice tensiunea la orice ora din zi sau noapte.

Am ales sa scriu acest review in urma parerilor foarte bne adunate de la mai multe persoane care au cumparat si folosesc acest tensiometru, valorie pe care le indica sunt reale fix ca cele de la medic.

Este foarte usor de folosit. Metoda de masurare este Oscilometrica, acest aparat are cifrele foarte mare, pentru a putea fi citite valorile fara eroare.

Tensiometrul dispune de o manseta foarte lunga si foarte lata. Acest lucru este foarte benefic pentru persoanele ce au bratele mai groase.

Manseta poate cuprinde un brat care are circumferinta intre 22-36 cm.

Daca vrei sa massori tensiunea arteriala si vrei o citire corecta va trebui sa asezi manseta tensiometrului pe partea superioara a bratului.

Poate fi folosit de 2 utilizatori iar functia de memorare automata permite salvarea de pana la 90 de valori ale tensiunii si va ofera siguranta unei bune evaluari atunci cand va prezentati la medicul dumneavoastra.

Pretul este foarte mic si poate fi gasit AICI.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Indicator de valori

10.0/10

PRO

  • Se foloseste foarte usor.
  • Manseta este destul de lunga.
  • Vaorile sunt reale.
  • Bateria tine foarte mult timp.
  • Poate fi folosit de catre doua persoane simultan.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.