Espressor manual Breville Prima Latte VCF046X-01, 15 Bar, 1.5 l, Recipient detasabil lapte 0.3 l, Rosu inchis

Ziua buna se cunose de dimineata, trebuie sa te trezesti cu o ceasca de cafea preparata la ce mai inalt nivel. Dar pentru a beneficia de aceasta ceasca de cfea va trebui sa ai un espresor de calitate.

Azi iti prezentam noul produs de la Breville, espresorul are un design ultra modern, conceput si fabricat pentru a fi asezat in cele mai inguste spatii din bucatarie sau din birou.

Espressor manual Breville Prima Latte VCF046X-01, 15 Bar, 1.5 l, Recipient detasabil lapte 0.3 l, Rosu inchis, prepara cele mai gustoase bauturi calde, vei beneficia de acelasi serviciu ca la o cafenea de lux.

Culoarea acestui espresor il va face sa se potriveasca foarte bine cu restul aparatelor electro-casnice din bucataria oricarei case.

Tipul de cafea foosita pentru acest espresor este cafea macinata, espresorul prepara doua tipui de bauturi, Espresso si Cappuccino. Rezervorul de apa este are dimensiunea de 1.5l.

Presiunea la care se prepara bautura este de 15bari, ca functie speciala espresorul dispune de dispozitiv de spumare, rezervor pentru lapte detasabil si functie de auto-curatare.

Daca doriti sa il transportati dintr-un loc in altul va trebui sa stiti ca espresorul este cam ”greut” acesta cantareste 6kg. Espresorul dispune de tava detasabila, un lucru important atunci cand va trebui curatat.

Pentru ca espresorul sa fie gata de preparat bautura ta energizanta, acesta va trebui curat dupa fiecare utilizare.

Nu uita sa cueti si rezervorul de lapte si sa activati functia de autocuratare pana cand pe teava pe unde curge laptele sa curga apa simpla.

Pretul este AICI.

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

9.0/10

Pros

  • Cafea doar prin apasarea unui buton.
  • Rezervor de lapte proaspat.
  • Spumare reglabila si manuala.
  • Presiunea la care se prepara cafeau este foarte buna.
  • Tava detasabila pentru curatare.

Cons

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este putin cam mare.
  • Atentie si la consumul de energie.

Related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.