Espressor manual Star-Light EMD-1515 Pareri Utile

Espressor manual Star-Light EMD-1515, dotat cu 15 Bar, Dispozitiv spumare, 1.5 l, Negru/Inox este un produs de calitate cu un raport pret calitate foarte bun

Espressorul este construit din cel mai bun inox, puterea este de 1350W. Espressorul are und esign foarte placut, modern astfel ca va arata foarte bine in orice bucatarie, este de dimensiuni reduse, acesta poate fi asezat in orice loc din bucatarie sau din birou.

Vezi oferta aici

Tipul de alimentare este cu cafea macinata. Pentru ca espresorul sa nu trepideze in timpul preparari cafelei va trebui asezat pe o masa, un dulap, un blat care sa fie drept.

Espressorul dispune de rezervor detasabil pentru lapte, acesta are dimensiunea de 0,5l. Rezervorul de apa are dimensiunea de 1.5l. Espressorul prepara cele mai gustoase bauturi Espresso, Cappuccino, Caffe Latte. Spuma de care vei beneficia la terminarea de preparat a bauturii va fi impresionanta.

Presiunea la care se prepara bautura este de 15bari. Espresorul dispune de o plita speciala pentru a pastra bautura calda.

Vezi oferta aici

Espressorul de cafea poate fi mutat dintr-un loc in altul cu foarte mare usurinta de catre oricine, acesta cantareste doar 3.7kg.

O functie speciala a acestui espresor este acea de a incalzi cestile de cafea.

Espresorul mai dispune de un spumant pentru cafea. Cu ajutorul acestui espressor vei putea savura de fiecare data cafeaua ta favorita, aceasta avand gustul ca la cele mai de lux cafenele.

Espressor manual Star-Light EMD-1515 Pareri Utile

9.4

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

8.0/10

Consum de energie

9.0/10

PRO

  • Tehnologia ONE TOUCH.
  • O cafea buna se cunoaste de dimineata!
  • Rezervor lapte detasabil
  • Foarte usor de folosit.
  • Usor de curatat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.